Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στηρίζει τις κινητοποιήσεις για το τρένο η Ανυπότακτη Πολιτεία

Πάτρα: Στηρίζει τις κινητοποιήσεις για τ...

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει τη στήριξη της στις κινητοποιήσεις για το τρένο εξέδωσε η δημοτική παράταξη Ανυπότακτη Πολιτεάι του Χρ. Πατούχα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ανυπότακτη Πολιτεία, ψήφισε και στηρίζει την κινητοποίηση για την Υπόγεια διέλευση της Σιδηροδρομικής Γραμμής από την πόλη μας. Από το Ρίο μέχρι το Λιμάνι και τις Νότιες συνοικίες.

Στηρίζουμε τον αγώνα των συμπολιτών μας, για να μην γίνει η Σιδηροδρομική Γραμμή, η λαιμητόμος της πόλης μας για τους επόμενους τουλάχιστον δύο αιώνες. Για να γίνει πάνω της, Γραμμικό Πάρκο αναψυχής πολλών χιλιομέτρων. Γιατί το αίτημα μας είναι ώριμο και δίκαιο. Το τραίνο σε όλη την διαδρομή του δεν διχοτομεί καμιά πόλη. Ή διέρχεται περιμετρικά ή υπόγεια. Είναι υπόσχεση και δέσμευση της Πολιτείας απέναντι στην πόλη. Δεν δεχόμαστε τα ψέματα του σημερινού Υπουργού, που περιφρονεί βαθύτατα τα δικαιώματα του τρίτου Δήμου της χώρας. Είναι πρόβλεψη του Πολεοδομικού Σχεδίου. Είναι δικαίωμα μας.

Θα συμμετέχουμε, με όλους τους κανόνες ασφάλειας, στην συμβολική κατάληψη της Σιδηροδρομικής Γραμμής στο Ρίον, που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, την Κυριακή 3 Μαΐου στις 11 π.μ.

Δεν θα επιτρέψουμε, να αρχίσει καμία εργασία σύμφωνα με τις σκοτεινές εντολές του Υπουργού Καραμανλή και της Κυβέρνησης, που μέσα στην πανδημία προσπαθεί να μας αιφνιδιάσει δημιουργώντας τετελεσμένα.

Καλούμε την Κυβέρνηση και τον Υπουργό να σεβαστεί την πόλη και τους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις