Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατέληξε 90χρονος από κορωνοϊό στην Πάτρα - Ο γιος του μόλις είχε βγει νικητής από το νοσοκομείο

Κατέληξε 90χρονος από κορωνοϊό στην Πάτρ...

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών

Δεν άντεξε και κατέληξε ο 90χρονος πατέρας του Χρήστου Χαρμπίλα, του ανθρώπου που την προηγούμενη μόλις εβδομάδα βγήκε νικητής από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Την ίδια στιγμή ο ηλικιωμένος πατέρας του νοσηλευόταν στο Ρίο με κορωνοϊό επίσης και δυστυχώς κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

 

Ο 52χρονος γιος του πριν από λίγες μέρες γύρισε όρθιος στο σπίτι του, περπατώντας, καμαρώνοντας και με τους γείτονες και τους φίλους να τον αποθεώνουν για τη νίκη που κατάφερε κατά του κορονοϊού. Λίγες ώρες πριν τον είχαν χειροκροτήσει θερμά και οι γιατροί του νοσοκομείου Αγιος Ανδρέας στην Πάτρα, όταν τον είδαν ύστερα από 14 μέρες στην ΜΕΘ να εξέρχεται του θαλάμου και να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη ζωή. Μάλιστα, σε λίγο καιρό θα είναι και συνάδελφοί του, καθώς πριν νοσήσει είχε κάνει τα χαρτιά του για να προσληφθεί στο ΕΣΥ. Οταν βγήκε από την ΜΕΘ, ενημερώθηκε ότι έγινε δεκτός, θα δουλέψει στον Αγιο Ανδρέας και θα πολεμήσει κι αυτός από το δικό του μετερίζι τον κορονοϊό στη μάχη της ζωής.


Μιας ζωής, το νήμα της οποίας κόπηκε δυστυχώς για τον πατέρα του. Ο 52χρονος Πατρινός Χρήστος Χαρμπίλας, έχασε τον 90χρονο πατέρα του, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου χτυπημένος κι εκείνος από την φονική πανδημία. Τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα, η τύχη, ο Θεός, η ίδια η ζωή είναι απρόβλεπτα και πολύ μεγαλύτερα απ' όλους εμάς και δύσκολα μπορεί να τα κατανοήσει και να τα αποδεχθεί κάποιος. Ωστόσο, είναι μία πραγματικότητα, η οποία κατ' άλλους, κρατά το σύμπαν σε μία ισορροπία...

 
Ο πατέρας του κ. Χαρμπίλα βρισκόταν διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου του Ρίου και αργά το βράδυ της Δευτέρας (27/4) έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, αυτή που λίγες μέρες πριν είχε κερδίσει θριαμβευτικά ο γιος του...

Όπως ανακοινώθηκε χθες, η μέση ηλικία των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή του από την πανδημία Covid-19, ήταν τα 74 έτη και το 90,4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από αυτά τα θύματα οι 36 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, τα συνολικά κρούσματα στη χώρα είναι 2534, ενώ 43 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. Από αυτούς, οι 11 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Τέλος, 65 ασθενείς έχουν βγει από τις ΜΕΘ, ενώ συνολικά έχουν παρθεί και ελεγχθεί 66.094 κλινικά δείγματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις