Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στους Διδύμους  - σε γέμιση.

 

Κριός

Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να φανείτε τολμηροί και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε!

Ταύρος

Θα σας απασχολήσει το θέμα των εξόδων στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως την αιτία της οικονομικής σας αιμορραγίας, εάν αφήσετε τους συναισθηματισμούς κατά μέρος…

Δίδυμοι

Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα. 

Καρκίνος

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Πολλά απρόοπτα μπορούν όμως να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.  

Λέων

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα και καλές σχέσεις με ηλικιωμένα άτομα. Κάντε υπομονή και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας.

Παρθένος

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα είναι πολύ καλή για την προσωπική σας ζωή και υπάρχουν προοπτικές για επίλυση ζητημάτων που σας απασχολούν.

Ζυγός

Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ… Και στον επαγγελτικό τομέα οι καθυστερήσεις σας εξοργίζουν. Υπομονή και τα πράγματα θα στρώσουν. 

Σκορπιός

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα. Πολλά απρόοπτα όμως μπορούν να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. 

Τοξότης

Αν δεν αισθάνεστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια κατά τη διάρκεια της μέρας. Η συμπεριφορά σας είναι ακραία και θα προκληθούν αντιδράσεις από το ταίρι σας…

Αιγόκερως

Προσοχή στις σοβαρές συζητήσεις! Η μέρα απαιτεί προσεκτικό χειρισμό των θεμάτων που σας απασχολούν. Μην αγνοείτε την πραγματικότητα.

Υδροχόος

Οι πλανήτες θα φέρουν οικογενειακά προβλήματα, ίσως όμως και κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα αποβούν εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Ιχθείς

Ο όγκος της δουλειάς είναι πολύς σήμερα και οι απαιτήσεις μεγάλες, ιδιαίτερα αν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις. Να είστε ρεαλιστές και προσεκτικοί στο κάθε σας βήμα.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being