Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Οι ήρωες του 24ωρου και ο ηλιθιο-ιός

Οι ήρωες του 24ωρου και ο ηλιθιο-ιός
Λευτέρης Πολυκρέτης

του Λευτέρη Πολυκρέτη

Τον προπέρσινο Νοέμβριο είχα νοσηλευτεί στην Αθήνα σε ιδιωτική κλινική (εκεί χειρουργεί ο γιος μου). Απέκτησα λοιπόν προσωπική άποψη για τα μέσα που έχουν και τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται η υγεία.

Όταν ανάρρωσα και επέστρεψα στην Πάτρα έχοντας πλήρη άποψη για το Ε.Σ.Υ και την παροχή υγείας από τα Νοσοκομεία μας, έγραψα ένα άρθρο με τίτλο :

« ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 24 ΩΡΟΥ » !

Ήθελα έτσι να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό των Δημόσιων Νοσοκομείων.

Σήμερα όλοι μιλούν γι’ αυτούς και τους αποδίδουν τα του «Καίσαρος τω Καίσαρι». Τότε είχα λοιδωρηθεί από αυτούς, που συνήθως τα ξέρουν όλα. Υπερβάλλεις, τους «γλύφεις», θέλεις να τα έχεις καλά μαζί τους και τα λοιπά.

Θα θέλατε να μάθετε ποιοί είναι αυτοί ; Απαντώ αμέσως στο ερώτημά σας :

Είναι μία ομάδα περίπου 10% του κόσμου, που τα ξέρει όλα, έχει άποψη για όλα και συνήθως εμφανίζεται με την όψη του « ANΤΙ ».

Είναι αυτοί που μας έκλεισαν αυστηρά μέσα στα σπίτια μας και μας επιβλήθηκε απαγόρευση της κυκλοφορίας. Γιατί αυτοί οι «ατρόμητοι» όπως εμφανίζονται, πήγαν στο καρναβάλι, ενώ τους είπανε να μην πάνε. Γέμισαν τα πάρκα και τις παραλίες, που πέρυσι τέτοια εποχή και που δεν ίσχυε καμία απαγόρευση, ήταν μισό – άδειες. Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι παρά τις εκκλήσεις μας, δεν καταδέχονται να δώσουν αίμα ακόμα κι αν πάμε την κινητή μονάδα αιμοληψίας στο σπίτι τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ζητούν να μάθουν τι το κάνουμε το αίμα που μαζεύουμε, όταν το χρειαστούν και δεν βρίσκουν. Είναι αυτοί που κάθε μέρα μας γεμίζουν με ψεύτικες ειδήσεις, ικανοποιώντας τα σαδιστικά τους ένστικτα ως άλλες «Κασσάνδρες»!

Εδώ στην Αμοργό όπου είμαι αποκλεισμένος με τη σύζυγό μου, τέσσερις φορές έχουν φέρει τον ιό και δεν απογοητεύτηκαν ακόμη. Είναι οι πρωτοπόροι του αντιεμβολιαστικού κινήματος, που με την εγκληματική στάση τους, ξαναέφεραν στην επικαιρότητα αρρώστιες που είχαν εξαφανιστεί όπως ιλαρά, ευλογιά κ.α.

Ρωτώ και ξαναρωτώ και απάντηση δεν παίρνω. Θα ήθελαν σήμερα να υπήρχε ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό ; Κι αν υπήρχε, θα το χρησιμοποιούσαν για τη μαμά, τον μπαμπά, το παιδί, τη σύζυγό τους ή ακόμη και για τον εαυτό τους ; Επιτέλους ας πούνε και μία φορά την αλήθεια !

Έφτασαν να λοιδορούν ακόμα και τον κο Τσιόδρα, για τον τρόπο που κάνει την ενημέρωση ή να δυστροπούν για το ύφος του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας. Ποιοι ; Οι «Τυφλοί τα τ' ώτα τον τε νουν τα τ' όμματα» !

Αν δεν είχαν παρθεί τα μέτρα ,που αυτοί εξώθησαν την Ελληνική κυβέρνηση να πάρει, θα ήταν οι ίδιοι που θα κατηγορούσαν τους πάντες για ολιγωρία και τα λοιπά.

Επιτέλους αν δεν θέλετε να βοηθήσετε, ελεύθεροι άνθρωποι είσαστε αφήστε μας να παλεύουμε για να έχουμε αίμα, όταν και εσείς θα το χρειαστείτε. Αφήστε τους ειδικούς να μας προστατεύσουν, όπως σωστά το κάνουνε μέχρι τώρα.

Και όταν με το καλό τελειώσει αυτή η κρίση μπορείτε και πάλι να ξαπλώνετε στους καναπέδες σας και να αφήνετε τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα , όπως κάνατε μέχρι σήμερα !

 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ Γ. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις