Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Moυσική: Το «Future Nostalgia» album κυκλοφόρησε και όλοι μιλούν για τη disco diva Dua Lipa

Moυσική: Το «Future Nostalgia» album κυκ...

Ηγείται της νέας γενιάς της βρετανικής pop και εκπροσωπεί Jaguar και Yves Saint Laurent

Πολύς λόγος τελευταία για τη Dua Lipa. H 24χρονη βρετανίδα τραγουδοποιός και μοντέλο μόλις κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Future Nostalgia» σε disco style το οποίο οι κριτικοί αποκάλεσαν «pop τελειότητα» και διαδέχθηκε με τεράστια απήχηση το ομώνυμο single. Ταυτόχρονα, ήδη «σκίζoυν» και τα κομμάτια «Don’t start Now» και «Physical» από τον ίδιο πολυσυζητημένο δίσκο, παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Σύμφωνα με τα διεθνή media, η νέα diva καταπιάνεται με vintage ήχους με ένα φρέσκο, φουτουριστικό τρόπο αποδεικνύοντας πως ήρθε για να μείνει στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

To εξώφυλλο του άλμπουμ Future Nostalgia

To εξώφυλλο του άλμπουμ Future Nostalgia

Το όνομά της έγινε γνωστό την τελευταία πενταετία. (Οι γονείς της είναι από το Κόσοβο και το όνομά της σημαίνει «αγάπη» στα αλβανικά). Αστέρι της Warner Music έκανε το ντεμπούτο της το 2015 και ακολούθησαν άμεσα οι επιτυχίες «Be the One», «IDGAF», «New Rules» αλλά και η αποθέωση στα βρετανικά μουσικά βραβεία του 2018. Την ίδια χρονιά έκανε θραύση το τραγούδι της «One Kiss» πλάι στον Calvin Harris ενώ έγινε η γυναίκα καλλιτέχνιδα με την πιο μακροχρόνια παραμονή στο νούμερο ένα των singles αλλά και η πρέσβειρα του I- Pace μοντέλου της Jaguar. Το 2019 της χάρισε βραβείο Grammy καθώς και συμβόλαιο για την αρωματική καμπάνια Libre του Yves Saint Laurent.

Στην καμπάνια της Jaguar

Στην καμπάνια της Jaguar

Μούσα του αρώματος Libre

Μούσα του αρώματος Libre

Με το ολοκαίνουριο άλμπουμ της έχει μαζί της και τους ειδικούς, οι οποίοι κάνουν τα πλέον εγκωμιαστικά σχόλια αλλά και το νεαρόκοσμο. Για πολλούς είναι η νέα Γκουέν Στεφάνι, καθώς καθιερώθηκε ταχύτατα στη χορευτική pop και πειραματίζεται πάρα πολύ στυλιστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View