Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κι όμως! Η Gwyneth Paltrow φοράει μάσκα λόγω κορωνοϊού και πάει λαϊκή

Κι όμως! Η Gwyneth Paltrow φοράει μάσκα ...

Η ανάρτηση στο facebook

Η Gwyneth Paltrow θέλησε να περάσει το δικό της διπλό μήνυμα για τον κορωνοϊό μέσα από μία φωτογραφία της που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση στο instagram 

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και δημιουργός του Goop έδωσε συμβουλές για το πώς πρέπει να κυκλοφορούμε έξω εν μέσω πανδημίας, δείχνοντας μας πώς ντύθηκε εκείνη για να πάει στη λαϊκή αγορά της γειτονιάς της με το σύζυγό της, αλλά και πρότεινε τρόπους για να περάσουμε δημιουργικά το χρόνο μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Ο @bradfalchuk και εγώ είμαστε ευγνώμονες που μάθαμε ότι η τοπική λαϊκή αγορά ήταν ανοιχτή σήμερα το πρωί· περπατήσαμε ως εκεί (κρατώντας πολλή απόσταση μεταξύ μας) και βάλαμε μάσκες και γάντια όταν πλησιάσαμε στην αγορά, για να τις βγάλουμε μόνο όταν βρισκόμασταν πια σχεδόν στο σπίτι και δεν υπήρχαν άλλοι πεζοί κοντά. Χθες άκουσα ιστορίες γεμάτων μονοπατιών πεζοπορίας και πάρκων. Παρόλο που όλοι είμαστε σε φάση εκμάθησης και όχι πάντα τέλειοι, όσο βγάζουμε άκρη αυτήν την προσωρινή νέα κανονικότητα, πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τις εντολές και να μην καταχραστούμε τις ελευθερίες που έχουμε ακόμα· παντοπωλείο και βασικές διαδρομές, βόλτες με ποδήλατο ή με τα πόδια (με πειθαρχία σχετικά με το πρωτόκολλο). Δεν είναι ώρα τώρα για άρνηση. Πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά και καταφύγουμε στο σπίτι μας. Είναι ώρα για να «φωλιάσουμε», να διαβάσουμε, να κάνουμε εκκαθάριση στις ντουλάπες, να κάνουμε κάτι που πάντα θέλαμε να κάνουμε (να γράψουμε ένα βιβλίο, να μάθουμε ένα όργανο ή μια γλώσσα ή κώδικα στο διαδίκτυο, να ζωγραφίζουμε ή να βάψουμε), να χαζέψουμε φωτογραφίες, να μαγειρέψουμε και να επανασυνδεθούμε σε βαθύτερο επίπεδο με ανθρώπους που αγαπάμε. Βρίσκω ελπίδα στη γενναιοδωρία, την αγάπη, την προστασία και τη φροντίδα που βλέπω και αισθάνομαι μέσα από τη χώρα μας καθημερινά και η καρδιά μου βρίσκεται σε όλους όσοι έχουν επηρεαστεί άμεσα ή απλώς φοβούνται. Θα το ξεπεράσουμε και στοιχηματίζω ότι η ανθρωπότητα μας θα λάμψει όπως ποτέ πριν», έγραψε θέλοντας να μεταδώσει τη δική της αισιοδοξία στους φανς της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight