Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι περιοχές που δεν θα έχουν νερό στις 18 Μαρτίου

Πάτρα: Οι περιοχές που δεν θα έχουν νερό...

Κάτω Καστρίτσι και περιοχή Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών

Διακοπή υδροδότησης θα σημειωθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου στο Κάτω Καστρίτσι και στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών.

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 18-03-2020, από 8:00 έως 17:00 λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή όπισθεν του Παμπελοποννησιακού σταδίου που περικλείεται από τις οδούς Σεφέρη, Ρίτσου, Χατζημιχαήλ, Ελ. Βενιζέλου, Σεφέρη.

"Παρακαλούμε να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα. Από την Υπηρεσία θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης. Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί για την κατανόηση των συμπολιτών" αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Διακοπή νερού και στο Κάτω Καστρίτσι

 

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  «Τετάρτη  18 Μαρτίου 2020, από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.. λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου, θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στην Τοπική Κοινότητα του Κάτω Καστριτσίου.

"Παρακαλούμε να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα. Από την Υπηρεσία μας θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης. Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις