Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ντόλι Πάρτον θέλει να γιορτάσει τα 75 της μ' ένα ακόμα εξώφυλλο στο Playboy

Η Ντόλι Πάρτον θέλει να γιορτάσει τα 75 ...

Το είπε σε εκπομπή στην τηλεόραση της Αυστραλίας και έκανε εντύπωση

Τα τελευταία χρόνια, το ανδρικό περιοδικό Playboy προσπαθεί να επικαιροποιήσει το προφίλ του, σύμφωνα με την τρέχουσα κοινωνική επαγρύπνηση, τις γυναικείες διεκδικήσεις, κ.α. Η Αμερικανίδα σταρ Ντόλι Πάρτον, αγαπημένη τραγουδίστρια της κάντρι και ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο 60 Minutes Australia, στο πλαίσιο περιοδείας της, δήλωσε ότι καθόλου δεν σκοπεύει ν' αποσυρθεί από τον κόσμο του θεάματος και της δημοσιότητας. Μάλιστα, η χυμώδης καλλιτέχνις, ερμηνεύτρια πολλών επιτυχιών όπως το “Jolene”, μοιράστηκε τη... γουστόζικη ιδέα της για του χρόνου, που κλείνει αισίως τα 75 της χρόνια: να ξανακάνει ένα εξώφυλλο για το Playboy, το οποίο σημειωτέον εκδίδεται εδώ και σχεδόν 67 χρόνια.

«Θα είχε τόση πλάκα, αλλά δεν ξέρω αν εκείνοι θα θελήσουν,» είπε η ατρόμητη Ντόλι Πάρτον. Σκέφτεται μάλιστα, όπως αναφέρει το flix.gr, να φορέσει και το ίδιο ρούχο: «μπορεί να μου κάνει ακόμα, το στήθος μου ίδιο είναι!»

Φυσικά, η Ντόλι Πάρτον έχει κάνει ήδη ένα εξώφυλλο για το Playboy, στα 32 χρόνια της. Κι αν ο μέσος όρος ηλικίας των μοντέλων του Playboy ήταν, το 2010, τα 25, ένα δεύτερο εξώφυλλο της Ντόλι Πάρτον το 2021 θα τον ανέβαζε σημαντικά και θα έφερνε τη μουσικό και ηθοποιό στην πρώτη θέση της μεγαλύτερης γυναίκας στο εξώφυλλο του περιοδικού, μετά την ηθοποιό Τζέιν Σέιμορ που φωτογραφήθηκε, το 2018, στα 67 της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight