Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κέιτ Μίντλετον: Midi dresses και πάμφθηνα σκουλαρίκια H&M και Αccessorize στην Ιρλανδία

Κέιτ Μίντλετον: Midi dresses και πάμφθην...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η γκαρνταρόμπα της δούκισσας απασχόλησε ακόμα μια φορά τα διεθνή media που πρόσεξαν και την παραμικρή λεπτομέρεια

Eίναι πασίγνωστη η αδυναμία της 38χρονης δούκισσας του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον στα κομψά, μίντι φορέματα με τα ρετρό στοιχεία από τις συλλογές διάσημων brands. Στην επίσκεψή της στην Ιρλανδία τις τελευταίες μέρες πάντως, τα media δεν ανέδειξαν μόνο αυτά: σχολιάστηκαν πολύ τα πάμφθηνα σκουλαρίκια από πολυεθνικές «αλυσίδες» πολυκαταστημάτων που διάλεξε ενώ έχει πρόσβαση στα μυθικά κοσμήματα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

 

Συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα της περιοδείας γοήτευσε με εμπριμέ, πράσινη δημιουργία Alessandra Rich και κλασικές γόβες Manolo Blahnik. Αξεσουάρ πανάκριβα διαμαντένια σκουλαρίκια Asprey (κόστους άνω των 17000 λιρών),  και super trendy, μεγάλη και  φουσκωτή στέκα.

 

Η πρώτη βραδινή της περιβολή ήταν από τις πλέον εκθαμβωτικές που έχει πετύχει ποτέ. Εντυπωσίασε άπαντες με χαρακτηριστικό, αστραφτερό φόρεμα The Vampires Wife με έντονους ώμους που κατάληγε σε βολάν το οποίο συνδύασε με χρυσά σκουλαρίκια h&m. Οι εφημερίδες έσπευσαν να υπογραμμίσουν πως το φουστάνι κοστίζει πάνω από 1500 λίρες, αλλά τα σκουλαρίκια μόλις 6 λίρες. Η εν λόγω βραδιά στο  Gravity Bar της  μπύρας Guiness, παρήγαγε τα περισσότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

 

 

Ακολούθησε η επιλογή ενός vintage φορέματος Οscar de la Renta με νοσταλγικό φρου- φρου γιακά σε έντονο ροζ, γόβες Jimmy Choo και πολύ οικονομικά σκουλαρίκια Accessorize των 5 λιρών. Η δούκισσα εδώ τίμησε πρωτίστως την τάση του πουά που είναι εξαιρετικά δημοφιλής τη φετινή άνοιξη.

Ένα ανάλαφρο πράσινο φόρεμα με λευκά τετραγωνάκια και μανίκια με σούρες και πιέτες της αγαπημένης της εταιρείας Suzannah London και σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ της χάρισε φρέσκια και νεανική όψη σε ένα από τα τελευταία στιγμιότυπα του ταξιδιού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View