Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βουβός πόνος στην κηδεία της 23χρονης Νίκης Καραβιώτη

Βουβός πόνος στην κηδεία της 23χρονης Νί...

Η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι της είπαν το ύστατο «χαίρε»

Οδύνη στην κηδεία της 23χρονης Νίκης Καραβιώτη, η οποία έχασε τη μάχη που έδινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από τροχαίο που είχε στην οδό Κανελλοπούλου, στο ύψος της Αυστραλίας στις 30 Ιανουαρίου 2020. Η κηδεία της έγινε στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της Γεώργιος και Ανδριάνα, αλλά ο αδελφός της Αθανάσιος, οι οποίοι θρηνούν, μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα της Μοίρας.

Όλοι ήταν εκεί, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της πάντα χαμογελαστής Νίκης για να της πουν το ύστατο «χαίρε» και να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η κοπέλα επέβαινε ως συνεπιβάτης σε δίκυκλο το οποίο συγκρούστηκε στις 30 Ιανουαρίου με Ι.Χ. στη διασταύρωση των οδών Κανελλοπούλου και Αυστραλίας και πάλεψε για 17 μέρες στην εντατική.

Η Νίκη δούλευε τα δύο τελευταία χρόνια σε γνωστό καφέ στην οδό Πανεπιστημίου και όλοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα ευγενικό και γλυκύτατο κορίτσι, που όμως έμελλε να φύγει από τη ζωή τόσο νωρίς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις