Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θα μας τα χαλάσει ο καιρός στην Πάτρα την Τσικνοπέμπτη;

Θα μας τα χαλάσει  ο καιρός στην Πάτρα τ...

H μέχρι στιγμής πρόγνωση του καιρού

Δεν θα γλιτώσουμε τη βροχή την Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα έστω και σε ένα μέρος της ημέρας τουλάχιστον σύμφωνα με τις ως τώρα προγνώσεις μετεωρολόγων.  Σύμφωνα με τη γενική πρόβλεχη της ΕΜΥ την Τσικνοπέμπτη 0-02-2020 αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και γρήγορα και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Από το βράδυ στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και σταδιακά τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων, 6 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Πάτρα την Τσικνοπέμπτη ο καιρός θα είναι βροχερός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με το meteo.gr την Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα ο καιρός θα είναι βροχερός . Στις 11 το πρωί προβλέπεται ασθενής βροχή, στις 2 αρκετά σύννεφα με μιρκή πιθανότητα βροχής, στις 5 καταιγίδα και στις 8 το βράδυ ασθενής βροχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις