Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Gold Goddess η Σαρλίζ Θερόν με Louis Vuitton στα βραβεία κοστουμιών

BeautySpy: Gold Goddess η Σαρλίζ Θερόν μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πανέμορφη σταρ έλαμψε στο Μπέβερλι Χιλς με ολοκέντητο μάξι και ασορτί στέκα

Αδημονώντας για τη μεγάλη βραδιά των Οσκαρ, συνεχίζονται και οι άλλες, λιγότερο γνωστές βραβεύσεις στο Χόλιγουντ: Την Τρίτη το βράδυ λοιπόν δόθηκαν τα Costume Designers Guild Awards στο ξενοδοχείοThe Beverly Hilton Hotel, όπου δικαιωματικά η καλλονή σταρ Σαρλίζ Θερόν ήταν η βασίλισσα της βραδιάς. Η 44χρονη, πολυβραβευμένη νοτιοαφρικανή ηθοποιός χαρακτηρίστηκε «χρυσή θεά» στον αμερικάνικο Τύπο παραλαμβάνοντας την κορυφαία διάκριση Spotlight για τη συμμετοχή της στην ταινία Bombshell. Aχέρωγη και πανύψηλη, όπως πάντα, ανέδειξε απίστευτα την ολόχρυση «αυτοκρατορική» τουαλέτα με την «ουρά» και την ασορτί στέκα του οίκου Louis Vuitton. Xάρη στην αγαλμάτινη φιγούρα της είναι άλλωστε από τις λίγες περιπτώσεις γυναικών που μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιο επιβλητικό ρούχο, σε «γοργονέ» γραμμή, δίχως να της «καταπιεί»…  

Μητέρα δυο υιοθετημένων παιδιών, ακτιβίστρια, κάτοχος Οσκαρ και μούσα του Dior η Θερόν πάντως έχει κατορθώσει να ξεφύγει από την μονοδιάστατη επιρροή της εικόνας της και να θεωρείται και μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στο σινεμά.

Η τελετή επιβράβευσε πάντως για την αισθητική και τα κοστούμια τους και άλλα φιλμ όπως τα Hustlers, Jojo Rabbit, Maleficent.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View