Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Βάλτε το Phavory Pharmacy στη ζωή σας

Βάλτε το Phavory Pharmacy στη ζωή σας

Xαρίστε στον εαυτό σας υγεία και ομορφιά

Το Phavory Pharmacy δεν είναι ακόμα ένα online φαρμακείο πυροτέχνημα. Το Phavory, βρίσκεται 105 χρόνια τώρα κοντά σας βελτιώνοντας καθημερινά την υγεία και την ομορφιά σας. Το phavory είναι η διαδικτυακή προέκταση του φυσικού φαρμακείου του Νικολάου Μ. Κούμπιου, με παρουσία από το 1914, που δημιουργήθηκε με σκοπό να σας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και ευχάριστη εμπειρία από την άνεση του σπιτιού σας σε μεγάλη γκάμα προϊόντων υγείας και ομορφιάς στις καλύτερες τιμές.

Το φαρμακείο ΚΟΥΜΠΙΟΣ είναι η μακροβιότερη φαρμακευτική οικογενειακή επιχείρηση της Ναυπάκτου και δεν είναι τυχαίο πως έχει συνδέσει το όνομά της για περισσότερα από 160 χρόνια με την πόλη του LEPANTO.

Η ιστορία ξεκινά το 1850, όταν μετά την απελευθέρωση, ο Σπυρίδων ξεκινά την ίδρυση του πρώτου φαρμακείου, ακολουθεί το 1914 o Σπύρος, το 1960 ο Μάρκος και συνεχίζει από το 1997 ο Νίκος. Το όνομα ΚΟΥΜΠΙΟΣ συνδεδεμένο με το φάρμακο και τη Ναύπακτο συνεχίζει ακούραστα το έργο του στον απαιτητικό χώρο της υγείας.

Tο μεγάλο φαρμακείο της Ναυπάκτου που εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση την Πάτρα από τον επιχειρηματία Νικόλαο Κούμπιο, υποστηρίζεται από την εταιρία Advisable και τον πατρινό ιδρυτή της Βασίλειο Κολλάρα.

Κάνε σήμερα click στο phavory.com και κάνε την χάρη στον εαυτό σου να απολαύσεις τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές, για καλύτερη υγεία και ομορφιά. Do yourself the phavor!

Δείτε περισσότερα στο online φαρμακείο www.phavory.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being