Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Ηλεκτρολόγοι Ν. Αχαΐας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους –ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι Ηλεκτρολόγοι Ν. Αχαΐας έκοψαν την Πρω...

Σε μία γιορτινή εκδήλωση στο «Κοράλλι» - Την πίτα ευλόγησε ο π. Παύλος Σπίνος από τον ι.ν. Αγίου Παντελεήμονος Προαστίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Νομού Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ», στην αίθουσα εκδηλώσεων «Κοράλλι» στο Προάστιο.

Η πλειοψηφία των Ηλεκτρολόγων έδωσε το παρών συνοδευόμενοι από τις οικογένειες τους ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Φορείς της Περιοχής.

Το παρών έδωσαν οι :

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Παναγιώτης Σκέντζος Παναγιώτης, ο Γεν. Γραμματέας της Π.Ο.Σ.Ε.Η. Κωνσταντόπουλος Χαράλαμπος, από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ο Πλέσσιας Αλέξιος, από την Εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» ο Παναγιώτης Γιαλένιος, ο Αντιπρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών Δαμίγος Κων/νος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Τα παιδιά είχαν την τιμητική τους και φέτος όπως κάθε χρόνο. Τα μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, βραβεύτηκαν από το Δ.Σ. του Συνδέσμου για αυτή τους την επιτυχία αλλά και τα μικρότερα παιδιά αφού απόλαυσαν την παράσταση του κλόουν και στην συνέχεια έλαβαν πλούσια δώρα για τα οποία είχε φροντίσει ο Σύνδεσμος από γνωστό κατάστημα της πόλης.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων νομού Αχαΐας κ. Φωτόπουλος Γ. Νικόλαος άνοιξε την γιορτή δίνοντας τις ευχές του στους παρευρισκόμενους ενώ ακολούθησαν και τα μέλη του Δ.Σ.

Η ατμόσφαιρα στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα ζεστή και όλοι ευχήθηκαν για το 2020 να είναι μια χρονιά δημιουργική γεμάτη υγεία & ευτυχία.

Ο τυχερός της βραδιάς ο οποίος κέρδισε μία (1) τηλεόραση μετά από κλήρωση ήταν ο ηλεκτρολόγος Καρακούλιας Α. Γεράσιμος.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις