Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Άρεσε στην Πάτρα η παράσταση "Σπασμένο Γυαλί" -Την είδαν πάνω από 1.000 θεατές

Άρεσε στην Πάτρα η παράσταση "Σπασμ...

Στο Πάνθεον στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2019 - Με πρωταγωνιστές την Παναγιώτα Βλαντή & τον Γιάννη Βούρο

Άρεσε στο Πατρινό κοινό η θεατρική παράσταση «Σπασμένο γυαλί» που ήταν βασισμένη στο βραβευμένο με Olivier Award ψυχολογικό, δραματικό έργο του σπουδαίου Αμερικανού συγγραφέα Άρθουρ Μίλλερ. Η σκηνοθεσία της παράστασης που παίχθηκε την περασμένη Παρασκευή 3/1 και το Σάββατο 4/1/2020 στη σκηνή του Πάνθεον, ήταν της Άσπας Καλλιάνη. Στην παράσταση πρωταγωνιστούσαν ο Γιάννης Βούρος, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Χάρης Σώζος και οι Βάσω Γουλιελμάκη και Ελίνα Μάλαμα.

Υπολογίζεται πως είδαν το έργο στις 3 συνολικά παραστάσεις που δόθηκαν στην Πάτρα πάνω από 1000 θεατές. Η μεγαλύτερη προσέλευση σημειώθηκε το Σάββατο με την βραδινή παράσταση να γεμίζει. Σημειωτέον ότι η θεατρική αίθουσα του Πάνθεον χωράει περισσότερους από 500 θεατές.

Η διάρκεια της παράστασης ήταν 120 λεπτά.

Το έργο ήταν μια ψυχαναλυτική ματιά πάνω σε ένα γάμο, στους φόβους και στα μυστικά που κρατούν ένα ζευγάρι καθηλωμένο σε μια πραγματικότητα που δεν του ταιριάζει με φόντο τη Ν. Υόρκη του τέλους του ‘30.

Απ’ όσο είδαμε η παράσταση «Σπασμένο Γυαλί» μεταφέρεται από την Παρασκευή 10/1/2020 στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον όπου και θα παραμείνει έως την Κυριακή 26/1.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture