Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανασύρθηκε από το λιμάνι της Κυλλήνης το αυτοκίνητο - ΒΙΝΤΕΟ

Ανασύρθηκε από το λιμάνι της Κυλλήνης το...

Παρούσα η οδηγός Μένη Κουμαριώτη

Με επιτυχία στέφθηκε, νωρίς το μεσημέρι, η επιχείρηση ανάσυρσης του Ι.Χ. αυτοκινήτου που «έπεσε» το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι της Κυλλήνης από την γέφυρα του πλοίου Fior di Levante, το οποίο «χτυπήθηκε» από ισχυρές ριπές αέρα με αποτέλεσμα να σπάσουν οι κάβοι, την ώρα που γινόταν η αποβίβαση.

Παρούσα, καθ’όλη τη διάρκεια της επιχείρησης, ήταν η ιδιοκτήτρια του Ι.Χ. αυτοκινήτου κα Μένη Κουμαριώτη – Γεράκη μαζί με το δικηγόρο της και εκπρόσωπο της ασφαλιστικής εταιρείας που είναι ασφαλισμένο το όχημα, εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας «Levante Ferries», καθώς και όλη η δύναμη του Λιμεναρχείου Κυλλήνης.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από δύτη της εταιρίας στον βυθό του λιμανιού, ενώ στη συνέχεια, ειδικό γερανοφόρο όχημα του κ. Παναγιώτη Μπρίτσα από την Αμαλιάδα κατάφερε να το ανασύρει στην στεριά! Οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειστές καθώς οι λιμενικοί Θεόδωρος Σκαλτσάς και Παναγιώτης Μουρτζίνης, που έσωσαν την τελευταία στιγμή την οδηγό, πρόλαβαν να κλείσουν την πόρτα του οχήματος πριν το «καταπιεί» η θάλασσα.

Έτσι η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου κατάφερε να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα και τα επίσημα έγγραφά της, τα οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και τα οποία αναζητούσε αγωνιωδώς από τη Δευτέρα.

Πηγή: ilia.news

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις