Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Παρουσία των δωρητών Δημήτρη και Βέρας Σφήκα το "opening" της Κλινικής Αποκατάστασης στο Ρίο – ΦΩΤΟ

Παρουσία των δωρητών Δημήτρη και Βέρας Σ...

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους χώρους

Παρουσία των δωρητών της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με κακώσεις και παθήσεις Νωτιαίου Μυελού του ΠΓΝΠ, Δήμητρη και Βέρας Σφήκα, έγινε την Πέμπτη το "opening" της Κλινικής Αποκατάστασης, προκειμένου να γνωρίσουν για αυτή και τον τρόπο λειτουργίας της όλοι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τρεις σύντομες ομιλίες στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου και ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της κλινικής. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους χώρους και να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας της Ομάδας Αποκατάστασης από τα μέλη της.

Ο Δημήτριος Σφήκας, ένας καταξιωμένος ναυπηγός - μηχανικός - με την υποστήριξη της συζύγου του Βέρας Σφήκα - χρηματοδότησε με 3 εκατομμύρια ευρώ την κατασκευή της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού του ΠΓΝΠ.

Παραδόθηκε σε πλήρη λειτουργία το 2011 με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και τα πρότυπα των πανεπιστημίων Μονάχου και Αμβούργου.

Εξυπηρετεί εκπαιδευτικές, ερευνητικές και νοσηλευτικές ανάγκες στο πεδίο της Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις του Νωτιαίου Μυελού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being