Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το έλα να δεις στο Κουκάκι - Καταγγελίες για ξύλο στις ταράτσες και προσαγωγές πολιτών

Το έλα να δεις στο Κουκάκι - Καταγγελίες...

Κατά την αστυνομική επιχείρηση που εξελίσσεται από το πρωί στην Αθήνα

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. αξημέρωτα στο Κουκάκι, για την εκκένωση τριών κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη στιγματίστηκε από νέα περιστατικά αστυνομικής βίας μόλις μερικές ώρες αφού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε κάνει λόγο στη Βουλή για «μεμονωμένα» περιστατικά.

Δεν είναι μόνο ότι πριν καλά καλά ξημερώσει οι αστυνομικοί απάντησαν στη ρίψη πυροσβεστήρων και… επίπλων με χημικά και κρότου λάμψης σε κατοικημένη περιοχή. Είναι και η καταγγελία γυναίκας πως πάνοπλοι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της και όταν τους ζητήθηκε εισαγγελική εντολή, χτύπησαν τον σύζυγο και τα παιδιά της και τους προσήγαγαν!

Η στιγμή της προσαγωγής πατέρα και γιου, στην ταράτσα του σπιτιού τους, έχει καταγραφεί σε ένα video ντοκουμέντο από τον ΑΝΤ1. Φαίνονται καθισμένοι στο έδαφος, με χειροπέδες στα χέρια τους και αστυνομικούς πάνω από τα κεφάλια τους.

Σύμφωνα με τη σύζυγο και μητέρα των προσαχθέντων, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν βία και αρχικά δεν είχαν μαζί τους εισαγγελέα για να μπουν στο σπίτι και να ανέβουν στην ταράτσα για να κάνουν έρευνα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης είδαν τους γείτονες να… αντιδρούν στην επιχείρηση και όταν προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο, δεν τους άνοιξε κανείς. Τελικά, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, παρουσία εισαγγελέα συνελήφθησαν οι γείτονες (πατέρας και γιος), με τη μητέρα να αντιδρά έντονα όταν είδε τον σύζυγο και τον γιο της με χειροπέδες στα χέρια!

Με εντολή του εισαγγελέα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμά τους, για την περίπτωση που είχαν κρύψει καταληψίες, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις