Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Christmas Beauty Countdown! Όλα τα tips ομορφιάς των φετινών γιορτών

Christmas Beauty Countdown! Όλα τα tips ...

Από τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Τι μπορούμε να κάνουμε τον πιο εορταστικό μήνα της χρονιάς για να μας βρουν οι γιορτές ακόμα πιο όμορφες και λαμπερές; Οι κοινωνικές υποχρεώσεις του μήνα αυτού είναι αυξημένες, όπως και η επιθυμία μας να κλέψουμε την παράσταση και τα βλέμματα όλων με τη νεανική και ανανεώμενη εικόνα μας!

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine μας δίνει όλα τα tips για να κάνουμε την αλλαγή που θέλουμε, τη σωστή στιγμή ώστε το αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει!

1 – 20 Δεκεμβρίου:

Total Plasma Lift:

H τεχνολογία του fractional laser θεωρείται επανάσταση στο χώρο της αισθητικής ιατρικής καθώς λειτουργεί με βάση την κλασματική τεχνολογία. Οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που κάνουν επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνά» τους  ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το δέρμα μας πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό.

Το fractional laser είναι το μόνο laser που προσφέρει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου και τις ουλές ακμής.

Στη συνέχεια, με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP ακολουθεί η έγχυση του πλάσματος του αίματος (το οποίο διαχωρίζεται από το υπόλοιπο αίμα με φυγοκέντρηση) ενέσιμα ή μέσω ειδικής microneedling συσκευής, χρησιμοποιώντας έτσι ανώδυνα τους αναπλαστικούς παράγοντες που προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή. Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP έρχεται να  μεγιστοποιήσει τα ευεργετικά αποτελέσματα του Fractional χαρίζοντας ακόμη πιο εντυπωσιακά και μακράς διάρκειας αποτελέσματα. 

10 – 20 Δεκεμβρίου:

Μεσοθεραπεία Προσώπου:

Στόχος της η αναγέννηση των ιστών του δέρματος, καθώς τους κάνει πιο σφιχτούς και ελαστικούς.

Στη μεσοθεραπεία κάνουμε έγχυση ενός δραστικού διαλύματος ουσιών  κάτω από την επιδερμίδα το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Ο συνδυασμός αυτών των ουσιών προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση με μείωση των ρυτίδων έκφρασης και των λεπτών γραμμών, βελτίωση των μαύρων κύκλων, σύσφιγξη και γενικά μια πιο φωτεινή και υγιή όψη στη επιδερμίδα μας.

Αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία, λόγω του γεγονότος ότι τα ενεργά συστατικά εισχωρούν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, διεγείροντας την ανανέωση των κυττάρων, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχτεί ούτε με τις πιο δραστικές κρέμα της αγοράς, που μπορούν να λειτουργούν μόνο επιδερμικά.

Παραμονή Χριστουγέννων & Παραμονή Πρωτοχρονιάς:

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους:

Αποτελεί την θεραπεία κλειδί για την ανανέωση του δέρματος ενώ ταυτόχρονα θεωρείται και μέθοδος δερματολογικού καθαρισμού. Όπως είναι γνωστό ο καθαρισμός με ατμό μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και υπάρχουν πιθανότητες εμφάνισης φλεγμονής.

Με τη δερμοαπόξεση ο καθαρισμός γίνεται ανώδυνα και σε βάθος. Ειδικότερα προσφέρει απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, λείανση της υφής του δέρματος, των ρυτίδων, των ουλών ακμής και των γραμμών έκφρασης, απαλλαγή από τα μαύρα στίγματα και τους διευρυμένους πόρους, ανάπλαση και σύσφιγξη με δημιουργία καινούριου κολλαγόνου και μείωση των οιδημάτων.

Το αποτέλεσμα; Το δέρμα είναι εμφανώς πιο λείο, καθαρό, νεανικό και φωτεινό, οι ρυτίδες έχουν λειανθεί και η θαμπάδα έχει υποχωρήσει.

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στη Πάτρα, στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 93-97 ή καλέστε στο +302610226562.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-πάτρα/

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

 

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr

Email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View