Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αθήνα - Πάτρα: Εννέα ώρες εγκλωβισμένοι, χωρίς φαγητό, νερό και τουαλέτα - Όλα όσα είδαμε

Αθήνα - Πάτρα: Εννέα ώρες εγκλωβισμένοι,...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τεράστια ταλαιπωρία για πολλούς

Μία απίστευτη ταλαιπωρία και πολύωρη αναμονή είχαν να αντιμετωπίσουν σήμερα όσοι έπρεπε να ταξιδέψουν από την Αθήνα στην Πάτρα, μαζί κι εγώ που ξεκίνησα τη διαδρομή γνωρίζοντας το πρόβλημα που υπάρχει, στις 8 το πρωί...

Λόγω της νυχτερινής βροχόπτωσης μεγάλο τμήμα της εθνικής οδού στο ύψος της Κινέτας γέμισε φερτά υλικά και λάσπη με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος. Ουσιαστικά για αρκετές ώρες η χώρα «κόπηκε στα δύο»…

Και μπορεί από την Ολυμπία Οδό να είχαν ανακοινώσει ότι για να καθαριστεί ο δρόμος θα χρειάζονταν αρκετές ώρες, όμως αρκετοί οδηγοί έφτασαν μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας… κι εκεί άρχιζε το μαρτύριο της αναμονής…

Η αστυνομία ζητούσε από τους οδηγούς να κάνουν αναστροφή και να επιστρέψουν προς την Αθήνα, ενώ πολλά οχήματα και νταλίκες παρέμεναν στο ρεύμα προς Πάτρα, πριν τα διόδια ελπίζοντας ότι ο δρόμος θα άνοιγε άμεσα και θα συνέχιζαν τη διαδρομή τους…

Ανάμεσα στους οδηγούς υπήρχαν και πολλοί επαγγελματίες που χρειαζόταν να φτάσουν στη δουλειά τους. Πολλοί από αυτούς είχαν αποκλειστεί από τα ξημερώματα συμπληρώνοντας 12 ώρες ακινητοποιημένοι.

Τα πράγματα γίνονταν ακόμα πιο δύσκολα αφού σε κοντινή απόσταση δεν υπήρχε νερό, φαγητό η τουαλέτα! Οσοι την χρειάζονταν, έρχονταν πιο κοντά στη φύση! Ευτυχώς είχε λιακάδα! 

Η νεκροφόρα, ο γιατρός και η ιδέα για "ψητούρα" μετά από 12 ώρες αναμονής

Ένας γιατρός αγωνιούσε καθώς έπρεπε να φτάσει στην υπηρεσία του, ενώ ο οδηγός μίας νεκροφόρας περίμενε υπομονετικά τη στιγμή που θα καταφέρει να φτάσει στον προορισμό της αφήνοντας κάποιον στην «τελευταία του κατοικία».

Μία γυναίκα που είχε νοικιάσει αυτοκίνητο είχε αγανακτήσει καθώς δεν θα κατάφερνε να το παραδώσει στην ώρα του!

Κάποιοι που έβλεπαν το ποτήρι μισογεμάτο αστειεύονταν λέγοντας πως θα ανάψουν φωτιά και θα ψήσουν  ώσπου κάποια στιγμή άρχισε να ακούγεται ότι ανοιγόταν λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα!

Έτσι κι έγινε περίπου στις 3, στο ύψος της Κινέτας ! Σιγά σιγα άρχισε να υπάρχει ροή με τα οχήματα καταφέρνουν να κινηθούν επιτέλους προς Πάτρα!

Η εικόνα του δρόμου μέχρι κι εκείνη την ώρα, παρόλο που από το πρωί γίνονταν εργασίες καθαρισμού ήταν απογοητευτική. Στην συνέχεια οι οδηγοί έμπαιναν στο κανονικό ρεύμα και από εκεί και έπειτα δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα!

Είχα μόλις κάνει-για πρώτη φορά  το Αθήνα- Πάτρα, 9 ώρες!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις