Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Όταν στην Πάτρα έπιναν Nespresso στην άλλη Ελλάδα δεν την ήξεραν»!

«Όταν στην Πάτρα έπιναν Nespresso στην ά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πήγαμε στην παρουσίαση της Νespresso Pop-Up Boutique στο Δούβρη και να τι είδαμε και μάθαμε

Εγκαινιάστηκε η πρώτη Nesspresso Pop- Up Bouitique στην Πάτρα, που είναι και η πρώτη στην ελληνική επικράτεια. Καταλαμβάνοντας ένα προνομιακό κομμάτι στην πρόσοψη του ισογείου του γνωστού καταστήματος ηλεκτρικών ειδών Δούβρης στη Μαιζώνος 54-56, το διάσημο πλέον label του καφέ έκανε ειδική παρουσίαση σε εκπροσώπους των αρχών της πόλης και του εμπορικού κόσμου καθώς και στα τοπικά media. Φυτά καφέ αλλά και ένα πελώριο τραπέζι από πεπιεσμένο, χρησιμοποιημένο καφέ και ανακυκλωμένες κάψουλες ήταν το σκηνικό για να δημιουργήσουν μια γευστική γκάμα απολαυστικών καφε-ροφημάτων οι coffee specialists της εταιρείας. Στην εκδήλωση μίλησε ο γενικός διευθυντής της Nesspresso στην Ελλάδα Αντώνης Αυγερόπουλος και επιπλέον μας δόθηκε η ευκαιρία, μέσω της τεχνολογίας, να ταξιδέψουμε στην Κολομβία, εκεί όπου μικρές φάρμες παράγουν τις εκλεκτές ποικιλίες καφέ για τα ειδικά χαρμάνια της Nespresso,

 

Η νέα Nespresso Pop-Up Boutique έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το νέο boutique concept της εταιρείας παγκοσμίως – έχουμε δει αντίστοιχο στο Rinascente του Μιλάνου. Συγκεκριμένα, η διακόσμηση του καταστήματος έχει αναφορές και αντλεί έμπνευση από τις καλλιέργειες καφέ της εταιρείας. Ο Γενικός Διευθυντής της Nespresso, Αντώνης Αυγερόπουλος ανέφερε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που η πρώτη Nespresso Pop-Up Boutique ανοίγει τις πύλες της στην Πάτρα. Οι coffee specialists της Nespresso είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό και να τους μυήσουν στον κόσμο των εκλεκτών ποικιλιών και των υπηρεσιών της Nespresso». Ο κ. Αυγερόπουλος επισήμανε επίσης ότι όταν στην Πάτρα έπιναν Nespresso στην άλλη Ελλάδα δεν την ήξεραν. Η εκδήλωση μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε espresso με φρουτώδη, καβουρδισμένη και γλυκιά γεύση.

Το πατρινό κατάστημα στο Δούβρη ανοίγει μετά  από επτά «κάθετα» καταστήματα στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη, σηματοδοτώντας τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας με παρουσία σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Θυμίζουμε πως η Nespresso υποκλίνεται στην ιταλική παράδοση του καφέ με ambassador το Τζορτζ Κλούνει, αλλά εδρεύει στη Λωζάνη της Ελβετίας, ενώ δραστηριοποιείται συνολικά σε  80 χώρες. Όπως μας είπε ο κ. Αυγερόπουλος στην Ελλάδα η απήχησή της αυξάνεται διαρκώς, σταθερά. Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 100.000 αγρότες σε 13 χώρες μέσω του προγράμματος AAA Sustainable Quality Program για την ενσωμάτωση πρακτικών αειφορίας στις καλλιέργειες καφέ.

Η παρουσία της Nespresso στην Ελλάδα μετρά 22 χρόνια και πέρα από τα ομώνυμα καταστήματα προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών της και μέσω διαδικτύου. Επιπλέον προωθεί μια μεγάλη καμπάνια ανακύκλωσης των προιόντων της.  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Nespresso: https://www.nespresso.com/gr/ και τις επίσημες σελίδες της Nespresso σε Facebook και Instagram.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View