Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιβεβαιώνει ο Φρουζής ότι ο Μανιαδάκης ήταν συνεργάτης της Novartis - Το αρνήθηκε χθες

Επιβεβαιώνει ο Φρουζής ότι ο Μανιαδάκης ...

Ο Νίκος Μανιαδάκης είχε διατελέσει στο παρελθόν Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας

Με αντιφάσεις και νέα στοιχεία συνεχίζεται για τρίτη μέρα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, η κατάθεση του πρώην ισχυρού άντρα της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή. Η κατάθεση της Πέμπτης, ουσιαστικά αποδόμησε το σενάριο της «σκευωρίας» και σήμερα, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις του, φωτίζουν τις πτυχές του ουσιαστικού σκανδάλου της Novartis και της εμπλοκής πολιτικών προσώπων.

Δεχόμενος ερωτήσεις από την πλευρά των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Φρουζής παραδέχθηκε ότι ο Νίκος Μανιαδάκης, που στο παρελθόν είχε διατελέσει Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ήταν συνεργάτης της Novartis, ενώ την Πέμπτη είχε απαντήσει αρνητικά. Ερωτηθείς αν την ίδια εποχή ήταν και σύμβουλος υπουργών, αρκέστηκε να πει ότι «δεν θυμάται». 

Σύμφωνα με πηγές του Tvxs.gr,  ο Φρουζής υπέπεσε σε άλλη μια αντίφαση καθώς αρνήθηκε την ύπαρξη e-mails προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, παρότι αυτά εμφανίστηκαν σε δημοσιεύματα και το έχει παραδεχθεί ο ίδιος ο Γεωργιάδης. Αντιθέτως, μετά από ερώτηση της Δώρας Αυγέρη, επιβεβαίωσε την ύπαρξη e-mails προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιάννη Στουρνάρα και αποδέχθηκε ως αληθές το περιεχόμενό τους, που έχει δημοσιευτεί. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, του διάβασε επίσης δημοσίευμα για τη χρηματοδότηση του επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κάτι που δεν απαντήθηκε.

 

πηγή: tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις