Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Για τρεις μέρες μόνο, όλη η συλλογή Guess με έκπτωση 20% σε Brandbags και Modis!

Για τρεις μέρες μόνο, όλη η συλλογή Gues...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διαλέξτε τσάντες, παπούτσια και ρούχα σε προνομιακές τιμές. Το διάσημο αμερικάνικο label το έχουν αγαπήσει πολύ οι πατρινοί

Σπεύστε αυτές τις μέρες στα καταστήματα Brandbags και Modis στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας: Προλάβετε εκπτώσεις 20% στο δημοφιλές αμερικάνικο label Guess, σε όλη την trendy συλλογή με ρούχα, τσάντες, παπούτσια  και άλλα δερμάτινα είδη. Ηγετική εταιρία στη νεανική ένδυση σε παγκόσμια κλίμακα, η Guess θεμελιώθηκε το 1981 από το Georges Marciano κάνοντας αίσθηση με τις θρυλικές της καμπάνιες, όπου πρωταγωνιστούσαν κορυφαία supermodels εκείνης της εποχής. Τα τελευταία χρόνια κάνει δυναμικό comeback με πλούσιες σειρές στα αξεσουάρ και με «σημαία» το διάσημο logo της. Αντιπροσωπεύοντας τo χαρούμενο, casual καθημερινό στυλ και το party mood των κοριτσιών του Λος Αντζελες έχει ενθουσιάσει και το πατρινό κοινό.

Αναζητήστε στο Brandbags backpack, shopping bags, booties, sneakers κ.α. με το σήμα της Guess σε μεγάλη γκάμα μεγεθών και σχεδίων αξιοποιώντας τις προνομιακές τιμές των δελεαστικών midseason sales. H Guess κατέχει σημαντική θέση ανάμεσα σε όλα τα επώνυμα προιόντα του καταστήματος ,  το οποίο έχει συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των shopping πειρασμών, Ερμού και Ρήγα Φεραίου καθώς και στο ομώνυμο e-shop.Τα ρούχα της διάσημης σειράς με επιλεκτικά αξεσουάρ της θα τα βρείτε στο Modis, Ρήγα Φεραίου και Ραδινού. 

 

Brandbags
Ερμού 28 & Ρ. Φεραίου 90 
Τ. 2610 242 947 
www.brandbags.gr

 

Μodis

Ρήγα Φεραίου 57 και Ραδινού

Τ. 2616 007217

modis.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View