Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κόντρα Μάρκου – Κεραμέως για την επέμβαση της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ

Κόντρα Μάρκου – Κεραμέως για την επέμβασ...

Καλά έκαναν οι φοιτητές δηλώνει στο thebest.gr ο βουλευτής Αχαΐας

Αντιπαράθεση ανάμεσα στην Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ για την επέμβαση της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας ξέσπασε στη συνεδρίαση της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής.

Για το θέμα είχαν κόντρα η υπουργός Παιδείας με τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη.

Μιλώντας στην Επιτροπή της Βουλής η Νίκη Κεραμέως είπε πως: «Είναι αδιανόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την βία. Ξέρετε ότι έσπασαν την πόρτα εισόδου με αλυσοπρίονο;», είπε η κυρία Κεράμεως, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητή Ιατρικής στην Πάτρα, Κώστα Μάρκου, να φωνάζει από τα έδρανα: «Καλά έκαναν»!

«Μάλιστα, καλά έκαναν... Εσείς επιλέγετε να είστε με εκείνους που κάνουν ορμητήρια βίας τα πανεπιστήμια και εμείς με εκείνους που θέλουν τα πανεπιστήμια απαλλαγμένα από κάθε μορφή βίας», πρόσθεσε η κα Κεράμεως.

Μιλώντας στο thebest.gr ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τους φοιτητές της ΑΣΟΕΕ, τονίζοντας ότι: «έπραξαν αυτό που δεν έπραξε μια ανάξια Σύγκλητος, η οποία έκλεισε το Πανεπιστήμιο. Οι φοιτητές όφειλαν να ανοίξουν τη Σχολή γιατί είναι το σπίτι τους και σωστά έκαναν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις