Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Σαρλίζ Θερόν με λευκό μάξι με φτερά Givenchy Haute Couture

BeautySpy: Η Σαρλίζ Θερόν με λευκό μάξι ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Όταν το συνδύασε με μαύρο ανδρικό σακάκι ήταν το απόλυτο πρότυπο trendy κομψότητας στα Glamour Women of The Year Awards

Τιμώμενο πρόσωπο στα φετινά Glamour Women of the Year Awards ήταν η καλλονή super star Σαρλίζ Θερόν. Με την αγαλμάτινη σιλουέτα της, θεωρείται «πλασμένη» για το κόκκινο χαλί και ειδικά το βράδυ της Δευτέρας στο Alice Tully Hall της Νέας Υόρκης καμία δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί της. Η βραβευμένη με Οσκαρ, 44χρονη ηθοποιός και παραγωγός από τη Νότια Αφρική, έκανε μια πραγματικά μαγευτική εμφάνιση επιλέγοντας στράπλες τουαλέτα Givenchy που κατέληγε σε φτερά, την οποία κατά την άφιξή της συνδύασε σοφά με ανδρόγυνο μαύρο σακάκι. Hταν μια … καρυάτιδα της υψηλής ραπτικής. Εχοντας επανφέρει στα μαλλιά της την ανοιχτή ξανθιά απόχρωση που της πηγαίνει περισσότερο από κάθε άλλη, μαγνήτισε τα φλας.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της, η Σαρλίζ υπεραμύνθηκε των ρόλων για πραγματικές γυναίκες, που έχουν ατυχήσει στη ζωή τους και αγωνίζονται για την επιβίωση και την ευτυχία. «Πολεμήστε για την αλλαγή. Τα κορίτσια έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν εξελίξεις. Οι κόρες μου Τζάκσον και Αγκι είναι ο λόγος που εγώ δεν θα σταματήσω ποτέ να πολεμάω. Και η μητέρα μου ήταν που έδωσε το παράδειγμα σε μένα και στα κορίτσια μου. Η μαμά μου θα είναι για μένα Woman of the Year  για πάντα» είπε στο βήμα. Με αυτό τον τρόπο η ηθοποιός μνημόνευσε το περιστατικό που σημάδεψε τη ζωή της στα δεκατρία της: Όταν η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον αλκοολικό πατέρα της μετά από επίθεσή του και στις δυο τους.

Θυμίζουμε πως η Θερόν υπήρξε μοντέλο στην Ευρώπη, τη Νέα Υόρκη και το Μαιάμι. Στο σινεμά ξεχώρισε το 1997 με το φιλμ "Ο δικηγόρος του διαβόλου" πλάι στον Κυάνου Ριβς. Το 2003 το θρίλερ "Monster" της χάρισε Οσκαρ, ενώ η περιπέτεια "Mad Max" πρόπερσι ήταν τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Παρά τους έρωτες με τους Στιούαρτ Τάουνσεντ και Σον Πεν παραμένει ανύπαντρη και έχει δυο υιοθετημένες κόρες. Εχει φιλανθρωπική δράση και είναι πρέσβειρα του αρώματος J’ Adore του Christian Dior.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View