Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Απόβαση επωνύμων στη Veso Mare για τους «Ηρωες της Digea», τα παιδιά των ιδρυμάτων της Πάτρας

Απόβαση επωνύμων στη Veso Mare για τους ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γιόρτασαν το Halloween, είδαν ταινίες και κέρδισαν Οσκαρ μαζί με Ντάνο, Πολυχρονίδη, Ρεμπούτσικα κ.α.

 Συγκινητική και ενθουσιώδης η ανταπόκριση στο event της Digea στα Odeon Cinemas της Veso Mare το περασμένο Σάββατο: Πάνω από 300 παιδιά από το «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» των Παιδικών Χωριών SOS Πάτρας, την Κιβωτό Αγάπης, την Εθελοντική Δράση Ανθρωπιστικής Βοήθειας «Το Φωτεινό Αστέρι» και το Κ.Κ.Π.Π.Δ.Ε Σκαγιοπούλειο Παράρτημα Μονάδες Αρρένων – Θηλέων, παρακολούθησαν την φιλοζωική ταινία «Ένας Αληθινός Φίλος», μία τρυφερή ιστορία ελπίδας, αγάπης και αφοσίωσης καθώς και το φιλμ «Ασχημογλυκούλια» με τα διάσημα λούτρινα. Επιπλέον, «Οι Ηρωες της Digea» με αφορμή τον εορτασμό του Halloween στο «Orange carpet» έπαιξαν, διασκέδασαν, επιδόθηκαν σε face painting και hand print, κέρδισαν δώρα στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Digea για έμπρακτη συμπαράσταση στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής που μας έχουν όλους ανάγκη.

 Η Πάτρα ήταν ο τέταρτος κατά σειρά σταθμός της εκδήλωσης  μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης. Παρόντες ως «πρεσβευτές» του event κοινωνικής ευαισθησίας οι γνωστοί από την τηλεόραση Πέτρος Πολυχρονίδης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Αντελίνα Βαρθακούρη, Μαρία Κωνσταντάκη, καθώς και η βραβευμένη αχαιή μουσουργός Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος Τάκης Παπαδόπουλος. Ολοι απένειμαν «Οσκαρ» κι  ένα προσωπικό δώρο για κάθε παιδί.

 

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν επίσης η  Αγάπη Πολίτη από το σωματείο της «Καλλιπάτειρας», ο Νίκος Μαστοράκης διευθύνων σύμβουλος Digea, o πατήρ Κωνσταντίνος ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης Πατρών, η Κατερίνα Νικολάου πρόεδρος του Ιδρύματος Κιβωτός Αγάπης, πατρινές Καλλιπάτειρες και μέλη του Inner Wheel κ.α. Στελέχη της Digea και επικεφαλής τοπικών φορέων και άνθρωποι των media έδωσαν επίσης το παρών.H Digea είναι πάροχος δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης για τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας μας.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View