Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο γρίφος του Νοσημάτων Θώρακος - Θα ρημάξει ή θα αξιοποιηθεί;

Ο γρίφος του Νοσημάτων Θώρακος - Θα ρημά...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Οι σκέψεις που υπάρχουν για το ιστορικό κτίριο

Η αξιοποίηση του κτιρίου του Νοσημάτων Θώρακος στην Πάτρα που παραμένει έρημο από το 2017 οπότε και οι υπηρεσίες του μεταστεγάστηκαν στις νέες πτέρυγες του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας επανέρχεται στο προσκήνιο. Κι αυτό γιατί επέστρεψαν οι σκέψεις για στέγαση στο χώρο των υπηρεσιών της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας που σήμερα μισθώνουν ακίνητο.

Η  νέα διοίκηση της 6ης ΥΠΕ φαίνεται ότι σκέπτεται σοβαρά την προοπτική να μεταφέρει τις υπηρεσίες της στις εγκαταστάσεις του Νοσημάτων Θώρακος προκειμένου αφενός να εξοικονομηθούν  τα χρήματα του αρκετά υψηλού ενοικίου που δίδεται στην παρούσα φάση, αφετέρου για να μην αφεθεί το πρώην νοσοκομείο στην τύχη του  να ρημάζει.

Αντίστοιχες σκέψεις υπήρξαν και πέρυσι και τελικά δεν προχώρησαν παρότι υπήρχε αναγκαιότητα αξιοποίησης του κτιρίου για την αποκατάσταση του οποίου στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δαπανηθεί εκατομμύρια ευρώ. Περαν της πρόθεσης για την μετεγκατάσταση στο κτίριο της 6ης ΥΠΕ υπήρχε και η σκέψη για τη μετατροπή του κτιρίου σε Κέντρο Φιλοξενίας Ασθενών τελικού σταδίου και μονάδας παρηγορητικής φροντίδας που ωστόσο επίσης δεν προχώρησε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις