Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Η Λουξ παρούσα στο 1ο Street Food Festival στην Πάτρα

Η Λουξ παρούσα στο 1ο Street Food Festiv...

Το 1ο Street Food Festival, αποτέλεσε μια μεγάλη γιορτή για την περιοχή της Πάτρας

Η Λουξ έδωσε το «παρών» στο Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Πάτρα, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία, από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου, μέσω του οποίου αναδείχθηκαν επιχειρήσεις τοπικής γαστρονομίας και προϊόντων.

Το 1ο  Street Food Festival, αποτέλεσε μια μεγάλη γιορτή για την περιοχή της Πάτρας  υποδεχόμενο πλήθος κόσμου στον υπέροχο κήπο της Apotheosis. Αρώματα και γεύσεις πλημμύρισαν ολόκληρη την αχαϊκή πρωτεύουσα, μέσα από δημιουργίες των κορυφαίων καταστημάτων της πόλης, αναδεικνύοντας τη γαστρονομία της περιοχής αλλά και την απαράμιλλη γεύση των αναψυκτικών λουξ, που συνόδευσαν ιδανικά τα μοναδικά γεύματα του φεστιβάλ!

Το πλούσιο τριήμερο, με τη δυναμική παρουσία της Λουξ, πλαισιώθηκε παράλληλα και από πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που ανέδειξαν την τοπική κουλτούρα και τις παραδόσεις της περιοχής.

Η Λουξ υποστηρίζει θερμά διοργανώσεις που αναδεικνύουν τη δυναμική των τοπικών κοινωνιών και έχουν ως στόχο να αποτελέσουν δίοδο για την ανάπτυξη αλλά και την ανάδειξη της ταυτότητας των ελληνικών πόλεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις