Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το άλμπουμ γενεθλίων της Κέιτλιν Τζένερ που έκλεισε τα 70!

Το άλμπουμ γενεθλίων της  Κέιτλιν Τζένερ...

Η Κάιλι οργάνωσε το δείπνο!

Τα 70α γενέθλια της γιόρτασε η Κέιτλιν Τζένερ. Μάλιστα το πάρτι των γενεθλίων της το οργάνωσε η Κάιλι Τζένερ και φυσικά οι φωτογραφίες στα instastories... έπεσαν σαν βροχή!

Ο γιος της Κέιτλιν, Μπράντον, ήταν επίσης εκεί μαζί με την έγκυο σύντροφό του. Η Κέιτλιν έκλεισε την έβδομη δεκαετία της τη Δευτέρα και την Τρίτη το γιόρτασε στο Nobu του Μάλιμπου μαζί με συγγενείς και φίλους. 

«Σε ευχαριστούμε, Nobu, για όλα αυτά» λέει σε βίντεο με φόντο το μεγάλο τραπέζι και το τζάκι. «Ετοίμασα το πιο γλυκό δείπνο! Ήρθα νωρίς για να βεβαιωθώ ότι όλα είναι εντάξει». Το «παρών» έδωσαν επίσης η Κένταλ Τζένερ, η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Στο τραπέζι ήταν και η Κέιλι Στόκερ μαζί με την καλύτερη φίλη της Κέιτλιν, Σοφία Χάτσκινς Η 39χρονη Κιμ και η Κόρτνεϊ επίσης ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά στο Instagram. Σε ένα από αυτά, η Κιμ τραβά την παρέα την ώρα που τραγουδά το Happy Birthday στην Κέιτλιν, προτρέποντάς την να κάνει μια ευχή. «Εύχομαι να μπορούσαμε να μαζευόμαστε πιο συχνά» απάντησε εκείνη.   

Η τούρτα ήταν διακοσμημένη με μια παλιά φωτογραφία της Κέιτλιν με τις κόρες της Κένταλ και Κάιλι, όταν ακόμα ήταν 23 και 22 χρονών αντίστοιχα. «Κοίτα πόσο όμορφες είστε» μονολόγησε Κέιτλιν πριν σβήσει τα κεριά (όχι, δεν ήταν εβδομήντα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight