Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μητέρα της 12χρονης για την κακοποίηση της κόρης της από τον ιερέα

Η μητέρα της 12χρονης για την κακοποίηση...

Όπως λέει τους είχε βρει στο ίδιο δωμάτιο με την κόρη της να μην φορά κάτω ρούχα…

Η μητέρα της 12χρονης που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε από ιερέα σε χωριό της Μάνης, δίνει τη δική της εκδοχή για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η μητέρα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι δεν είχε καταλάβει ότι κάτι περίεργο μπορεί να συμβαίνει με τον ιερέα.

Ωστόσο, αυτά που ανακαλεί στη μνήμη της είναι σοκαριστικά. Όπως λέει τους είχε βρει στο ίδιο δωμάτιο με την κόρη της να μην φορά κάτω ρούχα…

«Πάνω είχε ρούχα, κάτω δεν είχε. Και μπαίνω στο δωμάτιο και ο παπάς αρχίζει να γελάει…  Και ρώτησα την κόρη μου τι έγινε. Δε μου απαντάει. Και στην κουβέρτα έχω δει αίματα. Και δεν πέρασε από το μυαλό μου ο παπάς. Μπροστά μου δεν γινόταν τίποτα…», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η μητέρα λέει επίσης, ότι η κόρη της δεν της είχε πει τίποτα, αν και η κόρη της έχει πει ότι έλεγε τα όσα συμβαίνουν με τον ιερέα και η μητέρα της δεν την πίστευε.

«Πες μου κορίτσι μου, γιατί δε μου είπες κουβέντα; Φοβόμουνα μαμά… Μου λέει: Είναι αλήθεια μαμά… Ο παπάς μου έχει κάνει…»

Αλλά και ο αδελφός του κοριτσιού λέει ότι δεν ήξερε τίποτα. «Εμένα η μικρή δε μου είχε πει ποτέ κάτι τέτοιο»  υποστηρίζει ο ίδιος. Την ίδια ώρα, η μητέρα, εμφανίζεται κατηγορηματική για την ύπαρξη δεύτερου προσώπου στην κακοποίηση του παιδιού

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του ιερέα, εξέφρασε μια εντελώς διαφορετική άποψη, για το τι μπορεί να συνέβη.

Όπως είπε, η αρχικά καταγγελία αφορούσε τον βιολογικό παππού της 12χρονης και όχι τον ιερέα! Μάλιστα, είπε ότι ο ιερέας ήταν εκείνος που ειδοποίησε «Το χαμόγελο του παιδιού» για την 12χρονη, καθώς η μητέρα της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τα βίντεο που ακολουθούν είναι αποκαλυπτικά.

 

H μητέρα της 12χρονης που καταγγέλλει ιερέα για σεξουαλική κακοποίηση

Δικηγόρος ιερέα: είμαι σοκαρισμένος από αυτά που είπε η μητέρα της 12χρονης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις