Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Mόδα και τέχνη «αγκαλιά»: Η Sarah Crowner «έντυσε» τις βιτρίνες Louis Vuitton στο Λονδίνο

Mόδα και τέχνη «αγκαλιά»: Η Sarah Crowne...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H αμερικανίδα εικαστικός με έδρα το Μπρούκλιν απογειώνει με τις φωτεινές της ράβδους το ανακαινισμένο κατάστημα της New Bond Street

Γεννημένη στη Φιλαδέλφεια, μεγαλωμένη στο Λος Αντζελες, λάτρης του Παρισιού αλλά με έδρα το Μπρούκλιν, η 45χρονη εικαστικός Σάρα Κρόουνερ είναι μεγάλο όνομα στους νεουορκέζικους κύκλους της τέχνης. Με σήμα κατατεθέν τα έντονα χρώματα και πασίγνωστη για την τεχνοτροπία θεαματικών έργων από κομμάτια υφασμάτων, λάμπρυνε με εγκατάστασή της από φωτεινές ράβδους τις βιτρίνες στο ανακαινισμένο κατάστημα της New Bond Street στην καρδιά του Λονδίνου.

 

Σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Peter Marino το έργο της είναι το πιο προβεβλημένο στην όψη του κτιρίου, ανάμεσα στα εννέα που έχουν τοποθετηθεί στο κατάστημα. Ταυτόχρονα, στους εσωτερικούς χώρους παρουσιάζονται και άλλες δημιουργίες γνωστών καλλιτεχνών και σχεδιαστών επίπλων. «Παρουσιάζω το οιο εκρηκτικό ροζ της καριέρας μου» λέει η Crowner. Το έργο στην πρόσοψη, που έγινε διεθνής είδηση, σχηματίζει άστρο, παραπέμπει σε τόπια υφασμάτων που καταλήγουν στο logo της Louis Vuitton.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View