Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To 11o ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ στην Ευρώπη

To 11o ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ στην Ευρώπη

Στο πλαίσιο του Erasmus+

   Στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+  2019-2021, το 11ο ΓΕΛ Πατρών ταξίδεψε στο Kassel της Γερμανίας στις 15-19 Οκτώβρη 2019,  στην προκαταρτική εναρκτήρια συνάντηση συντονιστών του σχεδίου “Exploring Europe”.

   Συγκεκριμένα, η Ελληνική αποστολή που αποτελείτο από τον Διευθυντή του σχολείου Κο Κουτσοδήμα Γεώργιο και τις εκπαιδευτικούς Νικολοπούλου Γεωργία και Αντωνοπούλου Ελπίδα, παρευρέθει στο Wilhelmgymnasium, Kassel, όπου τέθηκαν οι βάσεις και τους οι άξονες συνεργασίας με τους συντονιστές των παιδαγωγικών ομάδων της Ιρλανδίας(Cork: Midleton CBS), της Φινλανδίας (Pielavedi: Prevaveden Kunnan Sivistysosasto) , της Βουλγαρίας (Varna: Konstantin Preslavski) και της Γερμανίας (Wilhelmsgymnasium).

  Το πρόγραμμα ERASMUS+  “Exploring Europe” έχει σαν θέμα την Ευρωπαϊκή ταυτότητα των εφήβων μας και αφορά στην πολιτική κατάσταση, την ισότητα, το περιβάλλον, τους θεσμούς και τις ευκαιρίες/ προκλήσεις μέσα στο σχήμα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.

Η Ελληνική αποστολή έτυχε θερμότατης υποδοχής, σε κλίμα άριστης συνεργασίας και φιλοξενίας την οποία ανυπομονεί να ανταποδώσει τον Μάρτιο του 2020, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις