Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός & στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός & στο ...

Την περασμένη Παρασκευή 11/10/2019 - Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας ο Πανοσιολογιότατος  αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Παρασκευόπουλος την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

  Εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι υποδέχτηκαν με χαρά τον Πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη, ο οποίος μετά την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, απηύθυνε εγκάρδιες ευχές για την έναρξη των μαθημάτων και ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

   Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Πάτρας και Βάρδας κ. Ανδρέας Ζέρβας στη σύντομη ομιλία του έδωσε τις ευχές του καθώς και οδηγίες στους καθηγητές και τους εκπαιδευόμενους.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του Ν. Αχαΐας κ. Άγγελος Τσιγκρής , η βουλευτής του Ν. Αχαΐας κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο τ.  περιφερειακός σύμβουλος και τ. πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πατρών, κ. Τρύφωνας Φωτόπουλος, ο Διευθυντής του 2ου ΣΔΕ Πάτρας κ. Μιχάλης Καραγεωργίου,  ο τέως πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου κ. Βαγγέλης Πολίτης – Στεργίου και ο τέως εκπαιδευτικός του ΤΕΙ  Μεσολογγίου κ.  Δημήτριος Καπογιάννης. Παρέστησαν, επίσης, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις