Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Η παιδική παράσταση «Ολόγυρα Ολότελα, Ολόιδιοι» γοήτευσε τους εκπαιδευτικούς, στις «Γραμμές ΤέΧνης»

Η παιδική παράσταση «Ολόγυρα Ολότελα, Ολ...

Το έργο θα παίζεται κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και τις καθημερινές τα πρωινά για μαθητές σχολείων

Ένα θερμό, παρατεταμένο χειροκρότημα χάρισε το Πατρινό κοινό στους συντελεστές της πρώτης παράστασης της οικογενειακής κωμωδίας με τίτλο «Ολόγυρα Ολότελα, Ολόιδιοι» που δόθηκε στις «Γραμμές ΤέΧνης» στην οδό Μαιζώνος μετά την Παπαφλέσσα. Εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας αλλά και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανταποκρίθηκαν το περασμένο Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στην πρόσκληση του θεάτρου Γραμμές ΤέΧνης, για να δουν και να εκτιμήσουν την υπέροχη και διδακτική αυτή κωμωδία και να μπορούν στη συνέχεια να την προτείνουν στους μαθητές τους.

Πρόκειται για μια παραγωγή του θεάτρου σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Κανδηλιώτη, βασισμένη σε κείμενα του ιδίου και της Κατερίνας Τσατσαράγκου ενώ την Διεύθυνση Παραγωγής έχει η Νικολέτα Μπακοπούλου.

Η παράσταση που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία για δύο συνεχόμενες σεζόν στην Αθήνα, στο «Άνεσις» (θεατρική σκηνή Ανδρέας Βουτσινάς) στη Λ. Κηφισίας 14 στους Αμπελόκηπους, αναφέρεται στο πολύ επίκαιρο και ιδιαίτερα ανησυχητικό  ζήτημα του εκφοβισμού του ατόμου, βουτώντας στην παιδική ψυχή που κρύβει τεράστια δύναμη και έχει τη δυνατότητα να καταρρίψει το ρατσισμό και την κοινωνική αδικία μόνο και μόνο όταν αυτή εκπαιδεύεται στην αγάπη. Είναι μια εξαιρετική αντι- bullying κωμωδία που αξίζει να δουν όλοι οι μικροί μας φίλοι.

Στην παράσταση παίζουν οι: Δημήτρης Χουρδούμης, Λαμπρινή Ζώτου, Δήμητρα Θεοδωροπούλου, Γιώργος Επιτροπίδης, Ελευθερία Παναγιωτοπούλου.

Ομότιτλο τραγούδι: Βανέσα Αδαμοπούλου

Μουσική: Γιώργος Αναστασόπουλος

Σκηνικά-Κοστούμια: Γιούλα Ζωιοπούλου

Κατασκευή σκηνικών αντικειμένων: Ελευθερία Παναγιωτοπούλου

Χορογραφίες: Άρτεμις Χαραλαμπίδη.

Θα δίνονται παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι καθώς και καθημερινές πρωινές παραστάσεις για σχολεία κατόπιν συνεννόησης.

Πολυχώρος Πολιτισμού Γραμμές ΤέΧνης στην οδό Μαιζώνος 271, στην Πάτρα.

[email protected]

Πληροφορίες ΕΙΔΙΚΑ για σχολεία: 6945809838- (ΚΙΝ) -Kρατήσεις εισιτηρίων: 6906569578.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture