Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Άσυλο Ανιάτων Πατρών τιμά την προστάτιδα του, Αγία Ευφροσύνη

Το Άσυλο Ανιάτων Πατρών τιμά την προστάτ...

Το πρωί της Τετάρτης 25/9 θα τελεστεί Θεία λειτουργία στο Ναϊδριο εντός του Ασύλου στην πλ. Παντοκράτορος

Την προστάτιδα του Αγία Ευφροσύνη τιμά το φιλανθρωπικό σωματείο του Ασύλου Ανιάτων που εδρεύει στην Πάτρα, στην πλατεία Παντοκράτορος. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου « Κοινωνική Αλληλεγγύη» Άσυλο Ανιάτων Πατρών «Η Αγία Ευφροσύνη», λόγω της απεργίας που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας την 24η Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για την Τρίτη 24/9, το απόγευμα, παραμονή της εορτής της Αγίας Ευφροσύνης.

Οι Θρησκευτικές Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Ο Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της 24ης Σεπτεμβρίου 2019 στο ναίδριο που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Ασύλου. Ανήμερα της εορτής της Αγίας Ευφροσύνης, την Τετάρτη 25/9 θα τελεστεί το πρωί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμή της Προεστώσας του Ιδρύματος με ώρα έναρξης 7 το πρωί.

Όσον αφορά στις προγραμματισθείσες πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.  

Το Άσυλο Ανιάτων που διαθέτει 120 κλίνες, συστήθηκε το 1957, πριν από 62 χρόνια, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον αείμνηστο Αρχιμανδρίτη, π. Ιάκωβο Λιαρρομάτη ενώ το 1963 όλες οι εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων στεγάστηκαν στο νέο ιδιόκτητο κτήριο στην πλατεία Παντοκράτορος. Εντός των εγκαταστάσεων όπως προείπαμε, λειτουργεί το Ναϊδριο της προστάτιδας του ιδρύματος «Αγία Ευφροσύνη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις