Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μπ. Παπαδημητρίου για το νερό: θα φανεί ότι είχα δίκιο

Μπ. Παπαδημητρίου για το νερό: θα φανεί ...

Διευκρινίσεις από τον βουλευτή για τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

Το πλαίσιο στο οποίο έγινε η αποστροφή του λόγου του για την τιμή του νερού, η οποία προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, περιέγραψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως είπε, η κουβέντα ήταν στην υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, σε κενό της οποίας ο ίδιος πρότεινε να συζητηθεί «το θέμα της κοστολόγησης του νερού».

«Οι εταιρείες όπως η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ διαχειρίζονται καλά τις τιμές, υπάρχουν κι άλλες όμως, που βάζουν πολύ χαμηλά την τιμή και υπάρχει σπατάλη», εξήγησε και τόνισε ότι, «αυτό που με ενοχλεί είναι όταν παίρνεις μία φρασούλα από μία συζήτηση σαν κι αυτήν και τη δίνεις από δω και από εκεί». Είπε όμως ότι «έχουμε και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις» και όταν θα συζητηθεί το θέμα αυτό, θα φανεί γιατί είχα δίκιο».

Ερωτηθείς αν η δήλωσή του ήταν μία έμμεση προαναγγελία αύξησης της τιμής του νερού, το διέψευσε και όσο αφορά στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ είπε πως «η τιμή της ΕΥΔΑΠ είναι καλή, δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις