Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Από την Πόλη ως το Παρίσι με την Ευανθία Ρεμπούτσικα - ΦΩΤΟ από τη συναυλία στην Πάτρα

Από την Πόλη ως το Παρίσι με την Ευανθία...

Κατάμεστο το Ρωμαϊκό Ωδείο

Kατάμεστο ήταν το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα σε μία μαγική βραδιά, στο πλαίσιο του 38ου Φεστιβάλ Πάτρας 2019 του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της  ταξίδεψε το κοινό από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο.

Νοσταλικές και ρομαντικές μελωδίες μέσα από ένα μουσικό αξίδι που περιελάμβάνε μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks όπως το “Baharat”, ή αλλιώς "Πολίτικη Κουζίνα", το "Babam ve oglum" το οποίο βραβεύτηκε με το Discovery Soundtrack Award στη Γάνδη, το "Ulak" καθώς και συνθέσεις από την πρόσφατη δουλειά της για τις ταινίες "Birleşen Gönüller", “Nadide hayiat” και “Iftarlik gazoz “. Επίσης, μουσική και τραγούδια από το δημοφιλές άλμπουμ "Το Aστέρι και η Eυχή" καθώς και έργα από θεατρικές παραγωγές, όπως η "Φθινοπωρινή Iστορία", το "Συρανό ντε Μπερζεράκ" το οποίο ενθουσίασε το κοινό για δύο συνεχόμενες χρονιές και “Το Τρίτο Στεφάνι”. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από την μουσική και τα τραγούδια της τελευταίας της δουλειάς για την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, “1968”.

Μαζί της δύο μοναδικές τραγουδίστριες, η Έλλη Πασπαλά και η Dilek Koç. Η Έλλη Πασπαλά, αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών,  ερμήνεύσε με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της Ευανθίας,  απογειώνοντας, παρασέρνοντας και άλλοτε μας καθηλώνοντας  μας με την ερμηνεία της. Η Dilek Koç, με μία μεγάλη διαδρομή στα μουσικά ρεύματα των Βαλκανίων, μας ταξίδεψε με την ιδιαίτερη φωνή της από την Θεσσαλονίκη στις μελωδίες και στα αρώματα της Ανατολής.

Η ενέργεια που δημιουργήθηκε επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας και του κοινού και μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς – σολίστες που φέρνουν ο καθένας το μοναδικό του στυλ, κάέκανε και αυτή την συναυλία μια μοναδική εμπειρία!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture