Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σοκαριστική φωτογραφία της Marilyn Monroe από το νεκροτομείο και η δωροδοκία...

Η σοκαριστική φωτογραφία της Marilyn Mon...

Πώς κατάφερε να τη φωτογραφίσει

Μέριλιν Μονρόε: Ένα όνομα, μια γυναίκα, μια ιστορία. Αποτέλεσε το απόλυτο σύμβολο του σεξ για χρόνια ολόκληρα, μέχρι τον πρόωρο θάνατό της, σε ηλικία μόλις 36 ετών. 57 χρόνια μετά φωτογραφία της από το νεκροτομείο προκαλεί σοκ.

Το δημοσίευμα της Daily Mail αποκάλυψε ότι ο φωτογράφος Leigh Wiener δωροδόκησε τους υπαλλήλους του νεκροτομείου με μπουκάλια από ουίσκι για να μπει και να τραβήξει το γυμνό σώμα της σταρ, όπως ανάφερε ο γιος του, Devik Wiener. «Τους προσέφερε ένα ποτό και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στα ψυγεία» λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο φωτογράφος τράβηξε τρία φιλμ με φωτογραφίες και τις έστειλε στο περιοδικό LIFE, συμπεριλαμβανομένης και της φωτογραφίας όπου φαίνεται το ταμπελάκι που τοποθετήθηκε στο αριστερό πόδι του άψυχου σώματος της Μέριλιν Μονρόε. Τα επόμενα στιγμιότυπα ήταν από το γυμνό σώμα της ηθοποιού.

«Τα τελευταία δύο φιλμ τα πήρε στο στούντιό του, τα επεξεργάστηκε και τα έβαλε σε ένα ασφαλές κουτί» ανέφερε ο γιος του. «Πέθανε και ποτέ δεν αποκάλυψε πού τις είχε κρύψει» είπε για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή το 1993.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight