Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Suzi Tros" : Η περίφημη ατάκα της Βλαχοπούλου έγινε εστιατόριο στο Λονδίνο!

"Suzi Tros" : Η περίφημη ατάκα...

Η εμπνευσμένη ονοματοδοσία από τους Έλληνες ιδιοκτήτες του

"Σούζυ τρως", η εμβληματική ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Παριζιάνα προς την καρατερίστρια Ρένα Πασχαλίδου, έγινε από τα τέλη Ιουνίου, ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα το " Suzi Tros", αποτελεί spin off του πολυ επιτυχημένου Mazi που άνοιξε, επίσης στο Νότινγκ Χιλ, πριν από 7 χρόνια.

Πίσω από την νέα προσπάθεια κρύβεται το ζευγάρι των Ardrien Carre και Χριστίνας Μουράτογλου με την τελευταία να έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Το μενού του Suzi Tros επιμελήθηκε ο μεγαλωμένος στον Παναμά, Γιάννης Σκοτίδας, σεφ του Mazi.

Όπως αναφέρει το hot-dinners, υπάρχουν αρκετά πιάτα με γεύσεις από την Βόρεια Ελλάδα, όπως οι κροκέτες μετσοβόνε με μαρμελάδα από μπέικον, η ψητή μελιτζάνα με ταχίνι και μέλι, οι καρδιές αγκινάρας "Α λα Πολίτα", τα γεμιστά κολοκυθάκια, τα κεφτεδάκια με τζατζίκι κ.α.

Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο εστιατόριο είναι θετικές εάν κρίνουμε από τα 4/5 αστέρια που έδωσε η κριτικός της Evening Standard μετά από την γευστική δοκιμή που είχε. Η Fay Mascheler, πέρα από την αναλυτική αναφορά στα τυριά, τα ορεκτικά και τα κυρίως πιάτα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο άρθρο της και για το παραδοσιακό γλυκό της Θεσσαλονίκης, το Αρμενοβίλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight