Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μητσοτάκης στον Alpha: Το άσυλο θα καταργηθεί με τον πρώτο νόμο μας

Μητσοτάκης στον Alpha: Το άσυλο θα καταρ...

"Άδειασε" τον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Ζητώ ισχυρή εντολή για να μπορέσω να εφαρμόσω το πρόγραμμά μου. Έκανα αυτονόητη παρατήρηση. Αν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση θα οδηγηθούμε σε εκλογές με απλή αναλογική. Δεν έχω ακούσει άλλο κόμμα να λέει ότι θα ενδιαφερόμουν να στηρίξω κυβέρνηση συνεργασίας. Η μόνη σίγουρη λύση για να έχει ο τόπος ισχυρή κυβέρνηση είναι ο κόσμος να εμπιστευτεί τη ΝΔ, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha.

Δεν έχουμε δημοσινομικό χώρο για το 2019. Οι μείωσεις φόρων θα αρχίσουν το 2020. Να σταματήσουμε με τη λογική των υπερπλεονασμάτων. Είναι λάθος πολιτική. Έχουμε μιλήσει για στοχευμένες μειώσεις δαπανών. Υπάρχουν και σήμερα δυνατότητες σε μια σειρά από τομείς. Έχουμε μιλήσει για βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης. Η ισχυρή εντολή που ζητάω είναι και εντολή διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους. Ήδη φαίνεται ότι έχουμε πείσει τις αγορές που προεξοφλούν νίκη της ΝΔ. Το γεγονός ότι το 10ετές είναι κοντά στο 2% χωρίς να έχουμε κερδίσει εκλογές κάτι λέει.

Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα πιστοληπτικής γραμμής.

Το άσυλο θα καταργηθεί με τον πρώτο νόμο μας. Αποτελεί δέσμευσή μου αδιαπραγμάτευτη. θα επιστρέψουμε στο καθεστώς που ίσχυε το 2011. Τα πανεπιστήμια έχουν γίνει σε μεγάλο βαθμό κέντρα ανομίας και καταφύγια μπαχαλάκηδων. Η κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη. Το αίτημα για κατάργηση του ασύλου είναι απολύτως ώριμο στην κοινωνία. Δεν αφορά το άσυλο διακίνησης ιδεών.

Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Εχετε δει την κατάσταση. Ερχεται η αστυνομία καταδιώκει έμπορο. Με την κατάργηση του ασύλου θα μπορεί να τον συλλαμβάνει. Υπάρχουν χώροι υπό κατάληψη που είναι εργαστήρια κατασκευής μολότοφ. θεωρείτε λογικό να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση; Δεν θα χρειαστεί να γίνει πολλές φορές από τη στιγμή που θα εφαρμοστεί ο νόμος. Ποιοι κάνουν τις καταλήψεις ; Δεν την αντιλαμβάνομαι αυτή την έννοια. Αυτοί που ενδιαφέρονται να κάνουν τέτοιες κινήσεις δεν είναι η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις