Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Τζουραμάνης: Στις κάλπες ξαναχτίζουμε το αύριο!

Α. Τζουραμάνης: Στις κάλπες ξαναχτίζουμε το αύριο!

Πραγματοποίησε την κεντρική του εκδήλωση

"H πολιτική μπορεί να είναι… αλλιώς! Με συναίσθημα, ειλικρίνεια, καθαρό λόγο και ειλικρίνεια. Αυτό απέδειξε στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Τζουραμάνης, ο οποίος σε μία ολιγόλεπτη ομιλία- κατάθεση ψυχής έστειλε ηχηρό μήνυμα ανανέωσης και πολιτικής αλλαγής", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Η αίθουσα του ξενοδοχείου «Βυζαντινό» αποδείχτηκε πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν, εκτιμώντας πως οι δημοκρατικοί πολίτες της κοινωνίας, οι δημοκρατικοί πολίτες όλης των χώρας επιστρέφουν σ’ αυτές στις εκλογές στο πολιτικό τους σπίτι, στη μεγάλη προοδευτική παράταξη.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ανδρέας Τζουραμάνης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του αναφερόμενος στους πολύτεκνους γονείς του και την οικογένειά του, αλλά και στους ανθρώπους που προδομένοι φεύγουν από την Ελλάδα.

«Θέλω να βγω μπροστά και να πω ότι κουράστηκα και πόνεσα να βλέπω τους φίλους και τους συγγενείς μου να φεύγουν στο εξωτερικό.  Βαρέθηκα ν’ ακούω ότι εδώ δεν υπάρχει μέλλον, ότι δεν αξίζει τον κόπο κανείς να προσπαθεί. Βαρέθηκα ν’ ακούω για ανεξόφλητους λογαριασμούς και κόκκινα δάνεια. Για νέες και νέους που ξυπνούν το πρωί στην Πάτρα και σ’ όλη την Αχαΐα και αναζητούν ένα υποτυπώδες μεροκάματο.

Για συνταξιούχους που αιμορραγούν για να αιμοδοτήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Κουράστηκα να βλέπω δίπλα μου θλιμμένα και παραδομένα πρόσωπα.  Αυτό μας αφήνουν πίσω η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια βαθιά απογοήτευση και μια ακόμα βαθύτερη απελπισία. Δεν μας αξίζει αυτή η κατάσταση, ούτε τη θέλουμε.

Είμαστε φτιαγμένοι για κάτι καλύτερο. Αξίζουμε κάτι πολύ καλύτερο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, έστειλε μήνυμα για ισχυρό Κίνημα Αλλαγής επισημαίνοντας πως «την Κυριακή ας πάμε στην κάλπη ψηφίζοντας Κίνημα Αλλαγής. Κίνημα Αισιοδοξίας και Ελπίδας. Κίνημα ανατροπής σε όσα μας πλήγωσαν και μας χαμήλωσαν. Δεν είμαστε για τα χαμηλά. Είμαστε για τα ψηλά και τα σπουδαία. Και μην ξεχνάτε, ότι πίσω από κάθε πρόβλημα υπάρχει και μια λύση. Και η δική μας λύση θα φανεί την Κυριακή. Με ισχυρό και ενισχυμένο το Κίνημα Αλλαγής. Σας περιμένω στις κάλπες, εκεί όπου θα ξαναχτίσουμε το αύριο!», κατέληξε.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, αντιπεριφερειάρχες, αυτοδιοικητικά στελέχη, ο Γραμματέας και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος και εκατοντάδες πολίτες".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις