Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Σας έχουμε τη λύση για να ξεφορτωθείτε μια και καλή τους… ανεπιθύμητους επισκέπτες της εποχής

Σας έχουμε τη λύση για να ξεφορτωθείτε μ...

Αναλαμβάνει δράση η Hellas Tech!

Ειδικευμένη σε απεντομώσεις, μυοκτονίες και τη δημόσια υγεία ευρύτερα, η εταιρία του Μάριου Ταγιέμπ- Βαρνακιώτη είναι κορυφαία στο είδος της στην περιοχή μας και εγγυάται οριστική λύση στο πρόβλημα των… ανεπιθύμητων επισκεπτών της εποχής.

Η Hellas Tech δραστηριοποιείται στον τομέα απολυμάνσεων - απεντομώσεων - μυοκτονιών, στις μελέτες διασφάλισης ποιότητας ISO , BRC, IFS, HACCP κ.ά., καθώς και σε εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμων. Με επικεφαλής τον Μάριο Ταγιέμπ- Βαρνακιώτη, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη γενιά της εταιρίας είναι η πιο παλιά επιχείρηση στο είδος της στη Δυτική Ελλάδα.

Οι μεγαλύτερες εταιρίες στην βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, ονομαστές εταιρίες τροφίμων, εξωστρεφείς εταιρίες στο νομό Ηλείας, η κορυφαία εξαγωγική εταιρία ελληνικού ελαιολάδου με έδρα το Αγρίνιο, εταιρίες στο Αίγιο, αλλά και πολλές άλλες δυναμικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, εμπιστεύονται σταθερά την Hellas Tech για τη γνώση, την αποτελεσματικότητα, τον επαγγελματισμό και βέβαια την πολύχρονη εμπειρία της. Σε αυτήν απευθύνονται και οικιακοί πελάτες καθώς και μικρότερες επιχειρήσεις, δηλαδή παιδικοί σταθμοί, ναυτιλιακές κ.α. Οι τιμές άλλωστε είναι οι πλέον προσιτές και ανταγωνιστικές ενώ η γραπτή εγγύηση περιλαμβάνει απεριόριστες εφαρμογές, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα (σε περίπτωση που επανεμφανιστεί), χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι τα πλέον ασφαλή και δραστικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι προϊόντα τελευταίας γενιάς , κορυφαίων παραγωγών παγκοσμίως, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όσα χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους είναι άοσμα και δε λεκιάζουν. Τηρούνται με ακρίβεια τα δεδομένα ασφαλείας του κάθε προϊόντος.  Η Hellas Tech  είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα, την ασφάλεια στην εργασία και την περιβαλλοντική διαχείριση από ειδικό εξωτερικό φορέα.

*HELLAS TECH: Αμερικής 12, Πάτρα- Τηλ. 2610361400, www.hellast.gr

  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> English...
    • Create a new word list...
  • Copy

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being