Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Απονέμονται τα διπλώματα στους τελειόφοιτους σπουδαστές της δραματικής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Πάτρα: Απονέμονται τα διπλώματα στους τε...

Η τελετή θα λάβει χώρα την Τρίτη 2/7 το απόγευμα

Η Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και οι επικεφαλής της, προσκαλούν το κοινό της πόλης στην απονομή διπλωμάτων των 12 τελειόφοιτων σπουδαστών της που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 στις 5 το απόγευμα στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρρυ (Σανταρόζα 7 & Καρόλου, στην Πάτρα).

Πρόκειται για τους σπουδαστές: Αντωνοπούλου Γεωργία, Βεκράκος Νικόλαος, Γεωργακοπούλου Ελένη,  Κατσούδας Μιχάλης, Κουκιάς Αλέξανδρος, Λάτα Μαρία, Μαγκάφα Κωνσταντίνα, Μεσσήνη Ελένη, Μπέλοβα Κατερίνα, Νάτση Ελένη,  Πασπαράκης Λευτέρης , Τσιμπούκη Ειρήνη.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα μετά το τελετουργικό της απονομής των διπλωμάτων να παρακολουθήσει και την παράσταση χορού με τίτλο «Silence – Σιωπή» που πραγματεύεται τη ματαιόπονη προσπάθεια του ανθρώπου να κατακτήσει το σκοτάδι, σε  χορογραφία του  Έντγκεν Λάμε.

Παρόντες στην απονομή των διπλωμάτων στους τελειόφοιτους σπουδαστές της σχολής δραματικής τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, θα είναι ο διευθυντής της σχολής, γνωστός σκηνοθέτης Τσέζαρις Γκραουζίνις, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Σταύρος Τσακίρης, οι καθηγητές της σχολής, ηθοποιοί, κ.α.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture