Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κινητοποίηση στο τοπικό ΚΚΕ για την κάθοδο Κουτσούμπα στην Πάτρα

Κινητοποίηση στο τοπικό ΚΚΕ για την κάθο...

Ο γ.γ. του ΚΚΕ μιλά την Πέμπτη στην πλατεία Τριών Συμμάχων

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλά το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα. Σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ, αναφέρει τα εξής:

«Σε πανκινητοποίηση βρίσκονται τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι συνεργαζόμενοι, εν όψει της επίσκεψης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στην πόλη της Πάτρας. Η στολισμένη Αχαΐα, με τα συνθήματα του Κόμματος ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τοπικούς παράγοντες η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα με τους εργαζόμενους και το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου της Frigoglass, στον πολυχώρο “Αγορά Αργύρη”, στις 8μμ. Επίσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 9μμ, στον πεζόδρομο Αγ. Νικολάου, σε μια πόλη όπως η Πάτρα, η οποία έχει δεινοπαθήσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα άλλα μνημονιακά κόμματα.

Εν όψει της συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθούν δύο προσυγκεντρώσεις, η μία στην Πλατεία Πυροσβεστείου και η άλλη στην Πλατεία Πίνδου, στις 8 μ.μ.

Νέος κόσμος και φίλοι της ΚΝΕ θα συμμετέχουν με μοτοπορεία, ξεκινώντας από τα Ζαρουχλέικα θα καταλήξουν στην Πλατεία Τριών Συμμάχων και από εκεί στη συγκέντρωση.

Εργατικές και συνοικιακές ΚΟΒ θα ξεκινήσουν με μικροπορείες, συνθήματα, σημαίες και θα καταλήξουν στις προσυγκεντρώσεις.

Λεωφορεία, από τις απομακρυσμένες περιοχές Αιγιαλείας – Καλαβρύτων – Δυτικής Αχαΐας  θα μεταφέρουν κόσμο στη συγκέντρωση.

Κυκλοφορεί, επίσης, σε μεγάλο τιράζ, κάλεσμα φίλων και συνεργαζόμενων, με το οποίο στηρίζουν και καλούν να ενισχυθεί το Κόμμα, στις εκλογές.

Δημογιάννης Ιωάννης: φιλόλογος, μεταπτυχιακός στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Ντάσιος Αντώνης: φυσικοθεραπευτής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, μέλος του Δ.Σ. Σωματείου εργαζομένων Π.Γ.Ν.Π.

Μαγιάκης Γιώργος: τελειόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Δάσκαλος στο Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς.

Κουρή Ήρα: φιλόλογος, πρώην αντιδήμαρχος, πρόεδρος Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων και δημοτική σύμβουλος Δήμου Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Τσεκούρας Παύλος: ανένταχτος αριστερός. Πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην μέλος της ΛΑΕ.

Σπαρτινός Δημήτρης: λέκτορας στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Πρώην μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώην υποψήφιος της ΛΑΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Κατσακούλης Βαγγέλης: Ιατρός γαστρεντερολόγος. Πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Γιαννόπουλος Χρήστος: Δημοτικός υπάλληλος. Υπεύθυνος του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Δάσκαλος χορού σε Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιφέρειας. Μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού.

Πετρόπουλος Κώστας: Πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Προπονητής.

Παπαγεωργίου Νικόλαος: συνταξιούχος ΙΚΑ. Δραστηριοποιείται στο αντιρατσιστικό κίνημα και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των προσφύγων και μεταναστών στην Πάτρα.

Σαμούρη Βίβιαν: πτυχιούχος νομικής. Πρώην τραπεζικό διοικητικό στέλεχος. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχος Οικονομικών, πρόεδρος Δημοτικού Ωδείου και Δημοτικού Βρεφοκομείου. Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πατρέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις