Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Ιουνίου 2019

Τα ζώδια σήμερα 30 Ιουνίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ
Είναι δύσκολο να σας ανταγωνιστούν στην ταχύτητα, την επιδεξιότητα ή την εξυπνάδα! Με ευκολία μπορείτε να παρακάμψετε εμπόδια και να προχωρήσετε στο δρόμο που χαράξατε. Καλύτερα όμως να κρατήσετε τις απόψεις σας ή τα μελλοντικά σας σχέδια για τον εαυτό σας σήμερα, μια και υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο που ενδιαφέροντος, καθώς οι γύρω σας θα απολαμβάνουν τις έξυπνες και πνευματώδεις συζητήσεις μαζί σας. Αποφύγετε ωστόσο κάθε περιττή δαπάνη σήμερα, όπως και κάθε καινούργιο ξεκίνημα. Δεν είναι από τις μέρες που ευνοούν την επέκταση. Περιοριστείτε στα γνωστά και τετριμμένα…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται όπως ελπίζατε, αποφύγετε όμως πιεστικές κινήσεις και προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στους στόχους σας. Η ανάγκη σας να πολλαπλασιάσετε να κέρδη ή τα εισοδήματα σας είναι απόλυτα κατανοητή, δεν είναι όμως εφικτή υπό τις παρούσες συνθήκες. Προσοχή στις κινήσεις σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αναλαμβάνετε απερίσκεπτα νέες αρμοδιότητες, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Δώστε το περιθώριο στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας να βγουν μπροστά και σεις ακολουθήστε. Μην το βλέπετε σαν ήττα αλλά σαν μια έξυπνη στρατηγική!
Μετά το μεσημέρι εστιάστε σε πρακτικά ζητήματα που ζητούν λύσεις.

ΛΕΩΝ
Μια αναπάντεχη τόνωση του εισοδήματος σας θα προκύψει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα έχετε τη παρόρμηση να καταφύγετε αμέσως σε καταναλωτικής φύσης αγορές. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να αφήσετε κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης! Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα και ένα καλό ξεκίνημα για αποταμίευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας σήμερα, κυρίως ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Αποβάλετε κάθε τι που σας φορτίζει αρνητικά! Τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα βρίσκεστε σε δίλημμα, μια και άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα θα σας ωθεί το συναίσθημα να κάνετε…

ΖΥΓΟΣ
Μια ανησυχία υπάρχει στον αέρα σήμερα και δεν μπορείτε να προσδιορίσετε την αιτία. Μετά το μεσημέρι θα σας δοθούν οι απαντήσεις που αναζητάτε. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να εστιάσετε στα μικρά και ασήμαντα και να χάσετε την συνολική εικόνα. Στα συναισθηματικά σας, επικοινωνιακά είστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο σήμερα και η ευφράδεια σας μπορεί να σας ανοίξει πολλές πόρτες! Εκμεταλλευτείτε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φροντίστε να διατηρείτε καλό επίπεδο επαφών με άτομα που είναι σημαντικά για το επαγγελματικό σας μέλλον, ακόμη και αν δεν συμμερίζεστε απόλυτα τις απόψεις τους . Κάποιες εντάσεις ή μικρά προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, σήμερα μπορούν και πρέπει να επιλυθούν. Προσοχή όμως όταν συναλλάσσεστε με ανέντιμα άτομα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Λάθη ή παραλήψεις σας μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σήμερα και να σας αναστατώσουν! Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, αποβάλετε το αλαζονικό σας ύφος και επικεντρώστε την προσοχή σας στον έλεγχο των συνεπειών, για να μην ξεφύγει η κατάσταση τελείως από τον έλεγχο σας. Το απόγευμα επανέρχεται ωστόσο η ηρεμία και μπορείτε να απολαύετε κάποιες χαλαρές στιγμές με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάτι θα σας αναστατώσει σήμερα και θα σας χαλάσει την ηρεμία. Ίσως να πρόκειται για μια παρεξήγηση με φιλικό πρόσωπο, ενδεχομένως να υπάρχουν θέματα ζηλοτυπίας με το ταίρι σας, ακόμη και κάποια απρόσμενα οικονομικά προβλήματα. Η μέρα σας θα είναι παράλληλα εξαιρετικά φορτωμένη από ευθύνες και υποχρεώσεις. Διατηρήστε την καλή σας ψυχολογία, όσο μπορείτε, και αφοσιωθείτε στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τη μια θα γίνετε αποδέκτες ευνοϊκών σχολίων και συγχαρητηρίων σήμερα, από την άλλη όμως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε πικρόχολα σχόλια από φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα… Κάποιες νέες επαφές σε μια κοινωνική συνεύρεση θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες για το άμεσο μέλλον! Μην απορρίπτετε αβασάνιστα προσκλήσεις, καθώς μπορεί να κλωτσήσετε ευκαιρίες!

ΙΧΘΕΙΣ
Ενδεχομένως να πρέπει να κάνετε κάποιες επαφές με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο σήμερα. Φροντίστε να είστε μετρημένοι και προσγειωμένοι, γιατί από την στάση σας εξαρτώνται πολλά.
Στα συναισθηματικά σας, εάν βλέπετε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τις απόψεις του συντρόφου σας πάνω σε ένα ζήτημα, καιρός είναι να σταματήσετε την προσπάθεια και να συμβιβαστείτε με το δεδομένο αυτό.

πηγή: alindakanaki.gr

 

  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> English...
    • Create a new word list...
  • Copy
  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> English...
    • Create a new word list...
  • Copy
  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> English...
    • Create a new word list...
  • Copy
  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> English...
    • Create a new word list...
  • Copy
  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek -> English...
    • Create a new word list...
  • Copy

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being