Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στη λαϊκή συνοικία των Ζαρουχλεΐκων ο Ανδρέας Τζουραμάνης

Στη λαϊκή συνοικία των Ζαρουχλεΐκων ο Αν...

Επισκέφθηκε την περιοχή εγκαινιάζοντας τις καθημερινές επαφές του με τους πολίτες του Νομού

Αποδέκτης των προβλημάτων της λαϊκής συνοικίας των Ζαρουχλεΐκων έγινε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Τζουραμάνης, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή εγκαινιάζοντας τις καθημερινές επαφές του με τους πολίτες του Νομού. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίωση:

Η έναρξη των περιοδειών του κ. Τζουραμάνη από τα Ζαρουχλέικα είχε συμβολικό χαρακτήρα, καθώς στο μεγάλο αυτό γεωγραφικό συγκρότημα της Πάτρας, διαμένουν άνθρωποι του μεροκάματου, συνταξιούχοι και άνεργοι, οι οποίοι εξακολουθούν να βιώνουν τις συνέπειες της κρίσης που μεταξύ άλλων, οδήγησαν στη δραματική συρρίκνωση των εισοδημάτων τους καθιστώντας αδύνατη την πρόσβασή τους ακόμη και σε βασικά αγαθά.

Ο κ. Τζουραμάνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσφορία και την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία του σημερινού πολιτικού συστήματος να δώσει λύσει στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να εγγυηθεί το μέλλον τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής, μετέφερε το μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής για τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας, μέσα από ένα συγκροτημένο σχέδιο, με προτεραιότητα την επανίδρυση του κοινωνικού κράτους και την οικονομική ανάκαμψη.

Ο κ. Τζουραμάνης θα εντείνει το επόμενο χρονικό διάστημα τις επαφές με τους πολίτες και τους εκπροσώπους φορέων, καθώς θα περιοδεύσει σε όλο το Νομό Αχαΐας.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Ανοικτή συζήτηση- συνάντηση με τους νέους για την ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά διοργανώνει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Τζουραμάνης στο café «ΓΕΦΥΡΕΣ» στην Πατρέως 86, Πάτρα την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 20.30.

Θα προλογίσει η πρόεδρος του ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ, Χριστίνα Μπίκου.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Τζουραμάνης καλεί τους πολιτικούς του φίλους, αλλά και όλους όσοι επιθυμούν σε  μία συνάντηση γνωριμίας στο πολιτικό του γραφείο, στην οδό Πατρέως 14., α’ όροφος την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 20.30. Παράλληλα, θα τελεστεί κι αγιασμός των γραφείων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις