Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: H Χάλει Μπίμπερ με ναυτικές ρίγες Saint Laurent στο Μαλιμπού

BeautySpy: H Χάλει Μπίμπερ με ναυτικές ρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 22χρονη αμερικανίδα supermodel έδωσε μια άλλη διάσταση στο mini dress, όντας η κορυφαία front row παρουσία στο γαλλικό show

O παριζιάνικος οίκος Saint Laurent «προσγειώθηκε» στο Μαλιμπού για το ανδρικό show του εν όψει της μεθεπόμενης σαιζόν spring- summer 2020, συγκεντρώνοντας λαμπερές παρουσίες front row. H 22χρονη Χάλει Μπάλντουιν- Μπίμπερ, από τα δημοφιλέστερα μοντέλα στην Αμερική και σύζυγος του super star τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ ήταν που «έκλεψε την παράσταση» με ριγέ navy chic «μπλουζοφόρεμα» του γαλλικού brand από τη συλλογή της φετινής άνοιξης.

Οι ερυθρόλευκες ρίγες, το μίνι μήκος, ο «τραβηγμένος» κότσος και οι κρίκοι μας γύρισαν πίσω στο ύφος των δεκαετιών ’80 και ’90. Παρατηρήστε πως τα μακριά μανίκια «αντισταθμίζουν» το τολμηρό ντεκολτέ και το πολύ κοντό στρίφωμα ώστε η περιβολή να μη δείχνει «δεύτερη». Λεπτεπίλεπτα πέδιλα, από αυτά που υποστηρίζει ο Saint Laurent ολοκληρώνουν την εικόνα της Χάλει. (Δοκιμάστε το outfit με ένα απλό, φαρδύ φούτερ, η εκδοχή που βλέπετε εδώ είναι ολοκέντητη και κοστίζει πάνω από 10.000 ευρώ)

 

Η περιζήτητη καλλονή, γεννήθηκε στην Αριζόνα και είναι κόρη του Στέφεν Μπάλντουιν, της γνωστής οικογένειας ηθοποιών. Πρωτοβγήκε στην tv εννέα ετών, η πρώτη της πασαρέλα έγινε το 2014 για το Top Shop και ακολούθησε καμπάνια για το Ralph Lauren την επόμενη χρονιά. Εταιρίες μεγάλης δημοτικότητας όπως Guess, h&m, Ugg, Levis, Adidas την έχουν κάνει πρέσβειρά τους. Με το είδωλο της νεολαίας από τον Καναδά, Τζάστιν Μπίμπερ παντρεύτηκαν τον περασμένο Νοέμβριο και εκείνη αμέσως άλλαξε το επίθετό της.

 

Στην επίδειξη παρευρέθηκαν επίσης οι διασημότητες Μάιλι Σάιρους, Λίαμ Χέμσγουορθ, Νικόλ Ρίτσι, Λόρα Ντερν, Αμπερ Χερντ κ.α.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View