Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγχαρητήρια Χρυσόστομου σε Φαρμάκη, Πελετίδη, Μπαρή και Μυλωνά

Συγχαρητήρια Χρυσόστομου σε Φαρμάκη, Πελ...

Στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Πατρέων ο κ.κ. Χρυσόστομος ανέφερε πως συνεργάστηκαν θαυμάσια την περασμένη 4ετία και το ίδιο αναμένεται και στη νέα θητεία

Με τους εκλελεγμένους, Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος και Δημάρχους της Μητροπολιτικής Περιφερείας Πατρών, επικοινώνησε την Δευτέρα 3.6.2019, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, στους οποίους και ευχήθηκε τα δέοντα ενώ παράλληλα τους έστειλε και συγχαρητηρίους επιστολές.

Προν τον νέο Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη, ο κ.κ. Χρυσόστομος αναφέρει στην επιστολή του, «μετά την εκλογική σας νίκη στις επαναληπτικές εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας,  αυτή τη φορά προκειμένου να σας συγχαρώ εκ βάθους καρδίας και να σας ευχηθώ να έχετε υγεία και δύναμη παρά Θεού ώστε να ανταποκριθείτε στα υψηλά και πολυεύθυνα καθήκοντα σας από τη θέση στην οποία σας εκάλεσε ο λαός να τον υπηρετήσετε.

Είμεθα πεπεισμένοι ότι θα αναλώσετε τις δυνάμεις σας και θυσιαστικά θα εργαστείτε με το ήθος που σας διακρίνει, τον νεανικό ενθουσιασμό και την αγάπη σας προς την Δυτική Ελλάδα και γενικότερα την πατρίδα μας. Έχετε την αγάπη μου, τις ευχές και ευλογίες μου και την επιστήριξη στο έργο σας».

Στον επανεκλεγέντα με ποσοστό 71% Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο κ.κ. Χρυσόστομος απέστειλε την εξής επιστολή:

«Αγαπητέ μου κύριε Δήμαρχε, Χριστός Ανέστη.

Μετά την επανεκλογή σας, ως Δημάρχου της Αποστολικής Ιστορικής και περιακούστου πόλεως των Πατρών, δεχθείτε παρακαλώ τα θερμά συγχαρητήρια και τις εγκάρδιες πατρικές ευχές μου για επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο, το οποίο με μεγάλη πλειοψηφία σας ανέθεσε ο Πατραικός λαός, ο οποίος σας ενεπιστεύθη την πορεία των τοπικών πραγμάτων και θεμάτων και για την επόμενη τετραετία.

Οι δύσκολοι καιροί μας τα πολλά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει ο λαός και ιδιαιτέρως η πόλη μας, όπως φτώχεια, ανεργία, μετανάστευση των νέων, μεταναστευτικό κύμα από τις ανατολικές χώρες, κ.α. χρειάζονται πολλή εργασία και την συνεργασία όλων μας, ώστε να σταθούμε κοντά στον άνθρωπο, να σκύψουμε στα προβλήματα του, να κάνουμε τον πόνο του υπόθεση της δικής μας ζωής και να σώσουμε χαρά μέσα από την καρδιά μας προσφέροντας αγάπη στον συνάνθρωπο μας.

Πρωτίστως καλούμεθα να διαχειριστούμε ένα πνευματικό πλούτο και μία πνευματική παρακαταθήκη, την οποία παραλάβαμε από τους πατέρες μας και να την διατηρήσουμε παραδίδοντες την στα παιδιά μας, στους επιγενομένους. Αυτή την κληρονομιά την υπέγραψε με το αίμα του ο Άγιος Απόστολος Ανδρέας, ο προστάτης και πολιούχος των Πατρών, του οποίου το ιερόν Αποστολείον (ο ναός του) αποτελεί το καύχημα και ωράισμα των Πατρών και όλης της Ελλάδας και ολόκληρης της Ορθοδοξίας».

Ακόμα ο κ.κ. Χρυσόστομος σημειώνει πως «η συνεργασία μας κατά την παρελθούσα θητεία σας προδιαγράφει θαυμασίαν και την περαιτέρω τοιάυτην προς όφελος του ευγενούς φιλοπροόδου, ευσεβούς και απαιτητικού θα έλεγα Πατραικού λαού. Σας συνοδεύει η αγάπη μου και η θερμή προς Κύριον προσευχή μου για την ευόδωση του έργου σας, δια πρεσβειών του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου στην πόλη του οποίου όλοι μας υπηρετούμε και τον λαό του διακονούμε».

Να προσθέσουμε πως ο κ.κ. Χρυσόστομος διαβίβασε συγχαρητήριες επιστολές και στον εκλεγμένο νέο Δήμαρχο Ερυμάνθου Θεόδωρο Μπαρή και στο νέο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπυρίδωνα Μυλωνά στους οποίους ευχήθηκε υγεία και δύναμη και λαμπρά επιτυχία στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο του Δημάρχου.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις