Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Οι Μύλοι Κεπενού στο πλευρό της κοινωνίας

Οι Μύλοι Κεπενού στο πλευρό της κοινωνίας

Συστηματικοί Χορηγοί σε δραστηριότητες κοινωνικών Φορέων

Οι Μύλοι Κεπενού είναι ένας ζωντανός, παραγωγικός ιστός, ενσωματωμένος στην κοινωνία μας. Όντας ενεργό μέλος αυτής για περισσότερα από 60 χρόνια, είμαστε συστηματικοί χορηγοί σε δραστηριότητες κοινωνικών φορέων με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

«Επιστρέφουμε» στους πολίτες την υποστήριξή τους, με την αρωγή μας σε εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, αθλητικές και φιλανθρωπικές δράσεις και στεκόμαστε με ιδιαίτερη ευαισθησία δίπλα σε κοινωφελείς οργανισμούς και ιδρύματα, προσφέροντας προϊόντα της εταιρείας και άλλα εφόδια για την κάλυψη αναγκών τους.

Σε άμεση σύνδεση με την πανεπιστημιακή κοινότητα και άλλους εκπαιδευτικούς φορείς συμμετέχουμε σε προγράμματα πρακτικής άσκησης, «ανοίγοντας» τις πόρτες μας σε νέους, προκειμένου να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και εξοικείωση με το περιβάλλον  απασχόλησης.

Στηρίζουμε τους «Μαχητές»

Παρέχουμε την πρώτη ύλη και αναπτύσσουμε το εργαστήριο των «Μαχητών» (Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση) με στόχο  τη δημιουργική απασχόληση των μελών τους και την παραγωγή προϊόντων που θα αξιοποιούνται για τις ανάγκες του συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life