Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

CAVINO: με το βλέμμα στραμμένο στις εξαγωγές

CAVINO: με το βλέμμα στραμμένο στις εξαγωγές

Τα προϊόντα της φτάνουν σε 45 χώρες

Η CAVINO είναι εταιρεία εξαγωγικού προσανατολισμού από την ίδρυσή της. Περισσότερο από το 70%της ετήσιας παραγωγής εξάγει σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το 2005, η CAVINO έθεσε ως στόχο την αύξηση των εξαγωγών με την ανάπτυξη ενός νέου άκρως ανταγωνιστικού φάσματος προϊόντων και την πραγματοποίηση αποτελεσματικών δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και προώθησης. Η εταιρεία κατέκτησε ηγετική θέση στις ελληνικές εξαγωγές κρασιού στη λιανική αγορά της Γερμανίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας, των Κάτω Χωρών και άλλων χωρών.

Σήμερα, η CAVINO επεκτείνει την γεωγραφική θέση των πωλήσεών της και κοιτάζει έξω από την ευρωπαϊκή ήπειρο, όπου η πιο σημαντική αγορά είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και η Κίνα. Έχοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυσκολίες των ξένων αγορών, η CAVINO προσφέρει εκτεταμένη ποικιλία κρασιών σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών - πριμοδότηση, καλύτερη σχέση κόστους / οφέλους και βασική - που στοχεύει στην κάλυψη όλων των κύριων διαύλων διανομής από μπουτίκ κρασιών και εστιατορίων σε αλυσίδες λιανικής πώλησης. Τα προϊόντα της CAVINO που εξάγονται σε όλο τον κόσμο κυμαίνονται από το premium τμήμα των οίνων Mega Spileo με την καλύτερη τιμή με τα διάσημα κρασιά Nemea και Atelier και την εξαιρετικά ανταγωνιστική γκάμα οίνων DEUS με δημοφιλή σειρά Semisweet Imiglikos και γλυκά κρασιά Mavrodaphne και Muscat. Τα νέα κρασιά DEUS Natural Seni sparkling λευκό ροζέ και DEUS Cabernet Sauvignon - Merlot ημίγλυκα σεφιάλη 1LT υπόσχονται να έχουν μεγάλη ζήτηση σε εγχώριες και εξαγωγικές αγορές, υποστηρίζοντας την επιτυχία και τη συνεχή αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας.

Η CAVINO, που παρουσιάζεται σε διάφορες αγορές μέσω εκατοντάδων αντιπροσώπων, αναζητά συνεχώς νέες συνεργασίες που συμβάλλουν στην επέκταση της διανομής της στις νέες αγορές παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα εξαγωγών:

[email protected]

Τηλ. +30 210 3478601

Φαξ. +30 210 3478602

Δείτε εδώ όλα τα κρασιά της CAVINO

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life